Televizor LED Hyundai, 127cm, 50 HYN 2400BF, FullHD, Smart – Culori Profunde si contrast perfect

Buna seara prieteni. In acest review discutam despre un model de televizor care ne-a atras atentia prin pretul destul de avantajos si de asemenea prin tehnologiile de care dispune. Noile televizoare cu tehnologie LED de la Hyundai arata superb si calitatea designului este minunata. Detaliile imaginilor sunt reproduse fidel pe un ecran Full HD cu o diagonala de 127 cm.

capture

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Discutam astazi despre televizorul Hyundai 50 HYN 2400BF care ne promite o imagine fara cusur si un acces foarte usor la meniul sau, fiind usor de configurat si se pare ca este destul de rapid cand vine vorba de managmentul posturilor din meniul sau Smart acestea putand fi aranjate cu usurinta din telecomanda cu functii speciale.

Conexiunile HDMI si USB sunt deja un standard si playerul integrat suporta o sumedenie de formate cum ar fi: eo Support: JPEG, MP4, MPG, MPEG, MPEG4, MKW si ecranul afiseaza o calitate Full HD si o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli sigur te convinge ca este un model deosebitDesi modelul nu suporta conversia 2D in 3D el completeaza disfunctia prin posibilitatea de a accesa internetul prin intermediul WiFi.
Tunerul digital de tip DVB-T MPEG4, DVB-C MPEG4, iti permite accesarea cu usurinta a serviciilor Tv, intr-un mod usor si confortabil.

Review Hyundai 50 HYN 2400BF

Pe partea de conexiuni Hyundai 50 HYN 2400BF dispune de SCART, PC In si de slot CI+. Va prezentam toate conexiunile acestui model:
3 porturi HDMI care permite conectarea la o sursa de semnal cum ar fi laptopul personal sau un player extern
2 porturi USB 2.0 care permite redarea fisierelor multimedia de pe un stick de memorie USB
1 Intrare PC (D-sub 15 pini)
1 Intrare Scart (RGB)

Pret Hyundai 50 HYN 2400BF

Recomandarea noastra -> AICI!

Dispune de o calitate decenta a sunetului, respectiv 2 x 8 W Nicam Stereo si bineinteles daca doriti un sunet mai puternic puteti apela la un sistem audio dedicat. Voi detalia si despre ultimele aspecte ale articolului privind dimensiunile televizorului specificam ca Hyundai 50 HYN 2400BF ca este o achizitie foarte buna cu un design Ultra Slim si cu sistem integrat EPG 7 zile care iti va arata programele care urmeaza la Tv pentru o saptamana.

Acest model are un consum energetic foarte mic si este o achizitie potrivita pentru cine isi doreste un televizor cu o diagonala mare si functii moderne la un pret avantajos. Modelul acesta se poate gasi la alte magazine la pretul de 2.350 de lei.

Pretul de azi 23.04.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Hyundai, Televizoare