REVIEW – Telefunken 43FB5500 – Pret si informatii!

In articolul de fata va voi informa cu privire la televizorul Telefunken 43FB5500, un model apreciat in randul cumparatorilor. Va recomand sa cititi integral randurile, pentru a afla cele mai importante caracteristici pe care modelul le detine.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Acesta este ideal atat pentru dormitoare, cat si pentru sufragerii, deoarece are un ecran de dimensiuni medii, adica de 109 centimetri in diagonala. El este de altfel un dispozitiv Smart, care poate fi conectat la retea prin LAN sau Wi-Fi. Printre aplicatiile pe care le detine nu lipsesc Facebook, Youtube sau Netflix, ceea ce inseamna ca veti avea un acces rapid la continutul preferat din mediul online.

Review Telefunken 43FB5500

Imaginile redate de Telefunken 43FB5500 au o calitate foarte buna, asta datorita faptuli ca vor fi afisate la rezolutia Full HD de 1920 x 1080 pixeli. In afara de acest aspect, modelul foloseste si caracteristici superioare pentru a imbunatati calitate video, cele mai importante fiind: Dynamic Contrast, Zoom Modes, Digital Noise Reduction sau Progressive Scan.

Sistemul audio detinut de televizor este unul stereo. Cele doua boxe emit un sunet RMS de 16 W, adica unul suficient de puternic. El va fi mereu redat la o calitate buna, fiind de altfel ajutat de cateva tehnologii, precum imaginile.

Pret Telefunken 43FB5500

Recomandarea noastra -> AICI!

Nu in ultimul rand, vreau sa va ofer si lista conectorilor aflati in dotarea dispozitivului: Slot CI+, intrare PC, USB, composite, Scart, minijack casti, iesire audio, dar si 2 porturi HDMI. Cu ajutorul lor, veti putea reda orice tip de fisier direct de pe un dispozitiv extern.

In general, Telefunken 43FB5500 poate fi cumparat la o suma de aproximativ 1500 RON. Insa, asa cum v-am obisnuit, am cautat o oferta mai avantajoasa pentru produs. Va invit sa o descoperiti dand un simplu click pe unul dintre link-urile atasate acestui articol. Va doresc spor la cumparaturi si succes!

Pretul de azi 23.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Telefunken 43FB5500
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare