REVIEW – Philips 32PHS4132/12 – Teste si pareri

Tocmai ce am terminat de testat televizorul Philips 32PHS4132/12, iar acum, mi-am propus sa vi-l prezint si voua intr-un scurt review. Avem de-a face cu un dispozitiv ce are un design modern, el fiind fabricat din materiale de o buna calitate. Datorita aspectului, se va potrivi fara probleme in orice tip de ambient.

Ecranul sau are o diagonala de 80 centimetri, una medie asadar, care il face potrivit pentru incaperi cu o suprafata mica/medie. Desi il veti putea monta in perete cu un suport VESA, televizorul poate fi plasat fara probleme si pe o comoda sau biblioteca. El vine cu un suport format din 4 picioare, ce ofera o stabilitate buna care va va scapa de grija unui eventual accident mai putin fericit.

Philips 32PHS4132/12 vine cu cateva caracteristici speciale, iar printre cele mai importante enumar: Teletext, USB recording, autozoom, pauza TV, Firmware actualizabil si nu numai.

Odata pornit, modelul m-a surprins placut datorita culorilor vii si naturale pe care le reda, dar si cu contrastul bun. Imaginile au o calitate superioara, chiar daca rezolutia suportata este doar HD. Acest lucru este datorat si caracteristicii Digital Crystal Clear.

Review Philips 32PHS4132/12

Sunetul este si el bun si suficient de puternic pentru categoria din care face parte dispozitivul. El vine cu un sistem stereo de 16 W, ce emite un sunet clar, fara distorsiuni.

In plus, mai trebuie sa va spun faptul ca acest TV Philips vine cu o serie de conectori foarte utili, deoarece va permit sa urmariti continut redat de surse externe cum ar fi USB, hard, laptop, PC, telefon si nu numai. Acestia sunt: Slot CI+, iesire audio, intrare Scart RGB, minijack casti, 1 intrare USB, dar si 2 porturi HDMI.

Pret Philips 32PHS4132/12

Recomandarea noastra -> AICI!

Eu am fost multumit de performantele pe care Philips 32PHS4132/12 le ofera si cred ca si voi veti fi la fel. Modelul are un pret mediu de aproximativ 1700 RON, insa eu l-am gasit pentru voi la o oferta imbatabila, pe care va invit sa o descoperiti singuri!

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Philips 32PHS4132/12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare