REVIEW – Samsung 85JU7000 pret si pareri!

Nu de mult, am avut placerea sa testez super televizorul Samsung 85JU7000, iar in randurile urmatoare va voi prezenta si voua tot ceea ce am aflat despre el. Modelul vine cu un ecran de dimensiuni mari, nu mai putin de 214 cm in diagonala, ceea ce inseamna ca este perfect pentru livingurile spatioase. Suportul acestuia este unul stabil, insa in opinia mea dispozitivul va arata perfect montat pe perete cu ajutorul unui suport VESA.

Poze si specificatii tehnice ! -> Vezi AICI !

Evident, vorbim despre un Smart TV, unul performant. Datorita procesorului quad-core, el se va misca perfect pe internet, astfel ca voi sa va bucurati la maximum de continutul media din online. In plus, trebuie sa stiti faptul ca ecranul televizorului este de tip LED, iar rezolutia suportata este 4K Ultra HD.

Review Samsung 85JU7000

In timpul testelor, am ramas placut marcat de imaginile oferite de Samsung 85JU7000. Acestea sunt clare, contrastul este unul bun, iar culorile sunt naturale. Totusi, nu este de mirare, dat fiind faptul ca modelul foloseste urmatoarele tehnologii speciale: Ultra Clear Panel, Mega Contrast, UHD Upscaling si nu numai.

In opinia mea, televizorul sta bine si la capitolul sunet. Un sistem stereo de 20 W va sta la dispozitie, el fiind capabil sa produca un sunet clar, fara distorsiuni, chiar si la nivelele ridicate de volum.

Pret Samsung 85JU7000

Recomandarea noastra -> AICI!

Pe langa toate cele mentionate, vreau sa va spun faptul ca acest TV 3D mai vine si cu urmatorii conectori: iesire audio digitala, 2 intrari USB, 4 porturi HDMI, Wi-Fi Integrat, minijack pentru casti si nu numai. Astfel, voi veti putea conecta orice tip de dispozitiv extern.

Recomand televizorul Samsung 85JU7000 celor mai pretentiosi dintre voi, deoarece sunt convins ca nu veti fi dezamagiti de performantele pe care vi le ofera. Eu am gasit modelul la un pret redus, pe care il veti putea descoperi cu un simplu click pe link-ul de mai jos. Succes!

Pretul de azi 20.09.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Samsung 85JU7000
Categories: Televizoare