REVIEW – Sony 43XF7005 – Un pret corect!

Daca va doriti un televizor bun, ce poate fi gasit la un pret corect, atunci cred ca modelul Sony 43XF7005 poate fi o alegere ideala. Acesta este apreciat in randul celor care deja l-au achizitionat, primind o multime de note pozitive.

Dispozitivul vine cu un ecran LED de 108 cm in diagonala, fiind astfel perfect pentru dormitoare, dar si livinguri, in special cele de apartament. Desi va arata bine montat in perete, televizorul vine impreuna cu un suport format din doua picioare. Acestea asigura o stabilitate excelenta pentru situatia in care doriti plasarea lui pe o comoda sau intr-o biblioteca.

Review Sony 43XF7005

Cu Sony 43XF7005, filmele, serialele si transmisiunile preferate vor fi vazute intr-un mod premium! Spun asta, deoarece rezolutia suportate de TV este 4K Ultra HD! In plus, pentru o mai buna calitate a imaginilor, el foloseste si tehnologii speciale, printre care: Procesor 4K X-reality PRO, Edge LED, HDR si nu numai.

Precum imaginile si sunetul este ajutat de cateva caracteristici superioare: Clear Audio +, DTS Digital Surround, S-Force Front Surround etc. El este redat intr-un mod clar de un sistem audio de tip stereo, iesirea fiind de 20 W.

Pret Sony 43XF7005

Recomandarea noastra -> AICI!

Pe finalul articolului, vreau sa va ofer lista conectorilor detinuti de acest TV: Wi-Fi, LAN, Slot CI+, 3 intrari USB, minijack casti de 3.5 mm, 3 porturi HDMI, dar nu numai. Cu ajutorul lor veti putea reda continut de pe surse externe, direct pe ecranul de 43 inch!

In concluzie, consider ca Sony 43XF7005 este un televizor de o foarte buna calitate, pe care il recomand fara retineri. El poate fi cumparat la un pret mediu de 3700 RON, insa eu am gasit pentru voi o oferta mult mai avantajoasa. O puteti vedea cu un simplu click pe unul dintre butoanele amplasate in acest articol. Succes!

Pretul de azi 15.06.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sony 43XF7005
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare