Televizor Horizon 43HL733F – Calitate romaneasca la pret minim

Televizorul HORIZON 43HL733F este cel potrivit pentru tine daca doresti un televizor cu ecran generos si cu bani putini. Unde mai pui ca este si un produs made in Romania. Are diagonala ce masoara 124 centimetri, dotat cu functii si optiuni Smart, toate acestea la un pret foarte accesibil.

HORIZON 43HL733F

HORIZON 43HL733F este recomandat persoanelor care isi doresc un produs de calitate, insa nu vor sa plateasca in plus pentru un nume puternic sau campanii de marketing agresive. Acesta nu este dotat cu placa de retea WiFi, astfel ca pentru a va conecta la internet va trebui sa folositi cablul.

De asemenea, desi vine cu o sumedenie de aplicatii preinstalate (Opera Open Browser, Youtube, Flickr NETFLIX, BBC iPlayer, AccuWeather, Facebook, Skype si Twitter), experienta Smart nu este chiar una de top. Totusi, trebuie sa tinem cont ca este vorba despre un produs cu un pret destul de scazut, nu poate fi comparat cu modele premium de la Samsung sau alti producatori de top.

Review HORIZON 43HL733F

Referitor la design, HORIZON 43HL733F este un televizor care arata foarte bine si este construit in totalitate din plastic. La capitolul dimensiuni acesta se incadreaza in standarde, fiind un televizor subtire si usor, chiar daca diagonala acestuia masoara 124 centimetri.

Meniul este disponibil in limba romana, fiind usor de configurat sau setat chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. Telecomanda raspunde rapid la comenzi, iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. Posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD.

Calitatea audio este una foarte buna pentru pretul sau, fiind dotat cu un sistem standard, format din doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 16 wati.

Pret HORIZON 43HL733F 

Recomandarea noastra -> AICI!

HORIZON 43HL733F este un model cu o diagonala generoasa, care masoara 124 centimetri. Rezolutia maxima este de 1920 x 1080 pixeli, adica FullHD. Imaginile afisate de acesta sunt clare iar culorile vii si naturale. Consumul de energie este unul scazut,doar 71 wati atunci cand este in functiune.

HORIZON 43HL733F este echipat cu tuner digital DVB-T, DVB-C si nici slotul CI+, ambele fiind necesare pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD, fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox.

Regasim si playerul multimedia integrat, capabil sa redea cam orice fisier audio, foto sau video, direct de pe stick-ul USB sau chiar hard disk extern.

In mod normal pretul acestui produs este in jur de 2000 lei.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
HORIZON 43HL733F 
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Horizon, Televizoare