Televizor LED Finlux, Smart Tv, 80 cm, 32FLYR277S, HD Ready – Tehnologii de ultima generatie !

Un design elegant , multe functii si tehnologii de ultima genratie si un meniu Smart , cu asta iese in evidenta noul model de televizor Fillux . Modelul 32FLYR277S dispune de o diagonala de 80 cm cu  o rezolutie HD Ready ce va ofera imagini uimitoare care ies in evidenta prin culori vi si naturale .

Este accesoriul potrivit pentru orice sufragerie , datorita diagonalei sale de 80 cm care va incanta cu o calitate inalta a imaginii , Poate fi  folosit atat in uz personal cat si in cafenele si restaurate unde clientii vor putea viziona meciuri sau filme .

televizor-led-finlux-smart-tv-80-cm-32flyr277s-hd-ready

Este un televizor de tip D-led , din categoria televizorarelor Smart Tv  , are dispune de multe aplicatii de ultima generatie . Modelul 32FLYR277S dispune si de un sistem audio stereo , format din doua difuzoare de 6 w fiecare care beneficiaza de caracteristici superioare de sunet precum Surround Sound , Dolby Digital Plus care va ofera cel mai clar sunet fara distorisuni chiar si la un volum ceva mai mare .

Beneficiaza de o rezolutie HD Ready de 1366 x 768 pixeli , cu un constrat dinamic de 1200:1 – 4000:1 , o luminozitate de 300 cd.mp , un aspect al imaginii de 16:9 si un unghi de vizibilitate de 178 grade . Acest model dispune si de un tuner digital care va ajuta sa receptionati trasnmisiuni tv digitale sau HD fara a mai avea nevoie de clasicul decodor .

La capitolul conexiuni avem un port RJ-45 , Wi-fi Integrat , O intrare PC , o intrare USB 2.0 , o intrare Scart si doua porturi HDMI . Este un model de televizor de buna calitate si fabricat din cele mai bune materiale . Pretul unui asemenea model este in jur de 1.300 LEI.

Pretul de azi 23.04.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Finlux, Televizoare