Televizor LED Wellington, 109 cm, 43FHD279, Full HD

Televizor LED Wellington, 109 cm, 43FHD279, Full HD

Buna ziua prieteni, astazi o sa va detaliem mai bine informatiile despre un model de televizor Full HD disponibil tuturor, si cu tehnologii foarte bune.
Vorbim despre televizorul LED Wellington 43FHD279 de 109 cm, care are un design placut si este foarte bine construit, detaliile carcasei sunt definite prin finete asa ca in mod sigur va poate pacali ca este un televizor scump, cand de fapt el este foarte accesibil.

capture

 

Cand vorbim despre imagine putem sublinia faptul ca ecranul este Full HD si suporta rezolutia de 1920 x 1080 pixeli, Contrastul dinamic este de 3000:1 si un alt lucru foarte bune putem spune despre luminozitate care este de 350 cd/m². Timpul de raspuns este de 8 ms si un aspect imagine 16:9. Contrastul nativ 1100:1 asigura o imagine buna intr-o camere luminoasa. Cu ajutorul tehnologiei moderne, unghiul de vizualizare este de 178 de grade, așa că vei avea vizibilitate din orice poziție.

Alte tehnologii folosite pentru afisarea imaginii:
Zoom Mode
Comb Filter 2D/3D
CTI/LTI
Digital Noise Reduction
Dynamic contrast

Am ajuns la conectivitati, si aici putem spune ca dispune de TV tuner DVB – T / C, permitand sa utilizati serviciile de televiziune digitala prin satelit fara a mai folosi un tuner clasic extern. Fie că doriți să urmăriți echipa de fotbal preferată, peisaje frumoase sau emisiunea preferata, descoperiti magia TV cu Wellington 43FHD279. 1 port USB este disponibil pentru redare multimedia. Acest port de asemenea poate inregistra emisiunea preferata pe un memory stick. Si cele doua porturi HDMI trebui mentionate, pentru ca va permite conectarea la alte surse video externe (exemplu laptopul personal). Sistem audio stereo NICAM este format din două difuzoare stereo integrate, cu o putere totală 2 x 8 W, care dă un sunet impresionant folosind tehnologiile Dolby Digital Plus si DDCO, care reproduce un sunet puternic și captivant, fără distorsiuni.

Acest model de televizor este potrivit pentru cei care doresc o imagine superba si o diagonala destul de mare. Noi am cautat produsul si l-am gasit in alte magazine la un pret aproximativ de 2000 Lei.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Televizoare, Wellington