REVIEW – Televizor OLED LG OLED65E7V – Imagini oglinda pe o super diagonala!

Salutare! LG OLED65E7V este ultimul televizor pe care l-am testat si imi face placere sa va prezint in randurile de mai jos tot ceea ce am descoperit despre el. Ca de fiecare data, am facut cercetari si am gasit pentru doritori cel mai bun pret de pe piata pentru acest produs, dar si opiniile celor care deja il detin. Sa incepem!

LG OLED65E7V

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Vreau sa incep review-ul prin a va vorbi despre designul pe care LG OLED65E7V il are. Ei bine, este de-a dreptul superb. Acesta vine cu un ecran OLED slim, inconjurat de o rama aproape invizibila. Acesta vine intr-o combinatie de culori superba, de negru si argintiu, ce ofera televizorului o eleganta iesita din comun. Personal, va recomand sa televizorul pe perete, insa daca doriti sa-l plasati pe o comoda, suportul isi va face perfect treaba, fiind foarte bine construit.

Review LG OLED65E7V

Din punctul meu de vedere, vorbim despre un dispozitiv dedicat incaperilor de dimensiuni mari. Argumentul este unul simplu. Modelul vine cu un ecran ce are o diagonala foarte generoasa, de 164 de cm.

Apropo de ecran, acesta poate oferi continut video de cea mai buna calitate, rezolutia suportata fiind 4k Ultra HD. Calitatea imaginilor este impresionanta, culorile fiind imbunatatite de tehnologia Perfect Color, iar nuantele de negru de Perfect Black. Modelul vine cu mult mai multe caracteristici speciale de imagini, care va vor face sa va simtiti in mijlocul actiunii datorita claritatii in care emisiunile sau filmele preferate sunt redate.

LG OLED65E7V vine cu toti conectorii necesari pentru ca voi sa puteti conecta orice sursa externa. Printre cei mai importanti, tin sa amintesc porturile HDMi si intrarile USB, dar si jack-ul pentru conectarea castilor sau al unor boxe suplimentare.

Pret LG OLED65E7V

Recomandarea noastra -> AICI!

Apropo de boxe, eu zic ca nu va fi nevoie! Televizorul vine cu un super sistem audio ce are o iesire de 2 x 30W. Vorbim asadar despre o putere cu mult peste cea medie. Sunetul este ajutat de caracteristici speciale, iar acest lucru a fost constatat si in timpul testelor. Indiferent de volumul selectat de mine, claritatea continutului audio a ramas neschimbata, fara distorsiuni.

Nu in ultimul rand, vreau sa stiti ca vorbim despre un Smart TV de ultima generatie, care foloseste sistemul webOS 3.5. Oricine va putea accesa continutul online dorit, fiind extrem de simplu de utilizat. Cu doar cateva apasari de telecomanda, va veti transforma noul TV intr-un centru de divertisment.

 

LG OLED65E7V m-a surprins placut la toate capitolele. Designul este superb, imaginile impecabile, sunetul neasteptat de puternic. Mai multe nu puteti cere de la un televizor.

Pretul de azi 09.05.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG OLED65E7V
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare