Televizor LED Smart LG 43LH560V – Calitate la un pret corect

Televizorul LED Smart LG 43LH560V, cu diagonala de 108 cm, este unul dintre cele mai recente televizoare smart cu diagonala mare, scoase pe piata de gigantul LG. Acest televizor are un procesor destul de puternic, Quad Core, iar ca sistem de operare foloseste webOS , versiunea 2.0.  Asta ar putea fi un minus, intrucat desi a aparut versiunea 3.0 a sistemului de operare, LG a continuat sa foloseasca versiunea veche pentru aceasta serie.

43LH560V

Desi este un model cu un pret destul de scazut, cei de la LG nu s-au zgarcit cand a venit vorba de ecranul televizorului LG 43LH560V. Televizorul vine echipat cu un display de tip IPS EDGE, cu ledurile dispuse pe margine. Cu o diagonala foarte generoasa, de 108 cm, rezolutie full HD (1920×1080) cu o rata PMI de 400, insa lipsit de local dimming sau tehnologie 3 D, acest smart tv are un pret rezonabil pentru dotarile sale.

Sistemul audio este unul destul de bun, decodand sunetul DTS, avand o putere de doar 20 wati. In plus are functiile Clear Voice III  si Optical Sound Sync, aducand sunetul emis de televizorul LG 43LH560V aproape de perfectiune. Funcţia Clear Voice recunoaste automat si mareste volumul vocilor pentru a le diferentia mai bine de sunetul de fundal.

Review LG 43LH560V


Din punct de vedere al  utilizarii functiei smart , experienta utilizatorului este una foarte buna, datorita dotarii cu chip wi-fi. De asemenea regasim mufa scart, 2 porturi USB si 2 HDMI, precum si o iesire audio optica.

Fiind dotat cu  Triple XD Engine, Dynamic Color Enhancer, Active Noise Reduction , Picture Mode  , Aspect Ratio , Football Mode pe acest televizor poti vedea in conditii optime meciuri de fotabl, filme sau chiar clipuri de pe internet. De asemenea tehnologia folosita pentru display face ca acesta sa fie perfect si pentru jocuri. In plus cu ajutorul Picture Wizard III puteti edita usor poze, ajustand caracteristici cum ar fi nivelul de negru, culoare, nuanta, precizie si nivelurile de iluminare.

Pret LG 43LH560V

Recomandarea noastra -> AICI!

Este un televizor cu o diagonala foarte mare, insa nu este unul masiv. Are un design destul de compact, in nota cu care ne-au obisnuit cei de la LG. Cantareste aproximativ 10 kilograme si are dimensiunile 971 x 624 x 198 mm, fiind usor de incorporat atat in living, dar mai ales in dormitor sau camera copilului.

Fiind un model special conceput de cei de la LG pentru clasa medie, LG 43LH560V are un pret de piata de aproximativ 2200 lei.

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Televizoare