REVIEW – Samsung UE49MU6170 – 4K la un pret bun!

Daca va doriti un televizor cu rezolutia 4K Ultra HD, dar care sa aiba un pret bun, atunci ati ajuns unde trebuie. Vom discuta despre modelul Samsung UE49MU6170, asa ca va invit sa parcurgeti complet articolul pentru a afla toate informatiile despre acesta. In primul rand, trebuie scos in evidenta faptul ca modelul vine cu un design modern, intr-o combinatie reusita de culori argintiu/negru.

Poze si specificatii tehnice ! -> Vezi AICI !

Ecranul televizorului este de tip LED si ofera o super rezolutie 4K Ultra HD. Diagonala sa este de 123 cm, iar asta inseamna ca va veti bucura practic de un mici cinematograf in propriul living. Suportul dispozitivului este unul solid, ce asigura o stabilitatea buna pentru situatia in care doriti sa-l plasati pe o comoda.

Review Samsung UE49MU6170

Samsung UE49MU6170 ofera imagini de o claritate de exceptie. Culorile sunt vii si naturale, contrastul puternic, iar nuantele de negru sunt corecte. Nu este de mirare insa acest aspect, deoarece modelul vine dotat cu o serie de caracteristici superioare de imagine.

In plus, acest TV sta bine si la capitolul audio, sistemul sau stereo fiind capabil sa ofere un sunet clar, fara distorsiuni, chiar si la volumele mai ridicate.

Pret Samsung UE49MU6170

Recomandarea noastra -> AICI!

Vorbim despre un Smart TV performant, ce este dotat cu un procesor quad-core. Experienta in mediul online va fi una buna, fara lag, iar utilizatorii se vor bucura de continutul dorit fara probleme. Ba mai mult, acest televizor vine si cu urmatorii conectori: LAN, Wi-Fi, CI+, intrari audio, intrari video, intrari USB si porturi HDMI, ceea ce inseamna ca veti putea conecta absolut orice dispozitiv extern.

Samsung UE49MU6170 este un televizor de o calitate peste medie, iar din acest motiv il recomand cu drag. EL poate fi gasit la o oferta generala de 3300 RON, dar eu l-am gasit pentru voi la o super reducere, pe care va invit sa o descoperiti dand un simplu click mai jos!

Pretul de azi 20.09.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Samsung UE49MU6170
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare