Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 123 cm, 49XD7005, 4K Ultra HD

Salutare prieteni. Putem sa va spunem ca Sony încă ofera multe tehnologii noi care pot fi gasite pe televizoarele lor. Astazi vorbim despre modelele mai performante. Putem sa va spunem despre modelul Sony 49XD7005 care este un televizor de tip Smart cu diagonala de 123 cm cu tehnologie 4K HDR smart.

Acest televizor foloseste tehnolohia HDR la un alt nivel, culorile și detaliile din HDR (interval dinamic ridicat) face ca imaginea sa fie absolut minunata.

Vezi zone nevăzute anterior in umbre întunecate și lumina soarelui acum cu o claritate completă și în detaliu. Imaginea este procesata cu Motionflow XR care este un procesor de imagine marca Sony imaginea afisand o miscare fluida fara nici un artefact, culoarea și luminozitatea sunt îmbunătățite dinamic și fiecare scenă va avea rezolutia de Ultra HD / 4K de 3840 x 2160 pixeli .

49XD7005

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Modelul acesta foloseste tehnologia TRILUMINOS™ care face ca culorile de pe acest televizor, sa devina mult mai bogate și vibrante. Veti găsi cu Sony Android TV totul într-o clipă.

Designul Sony a acestui TV este realizat cu un design minunat. cablurile nu vor sta in dezordine si nu ar trebui să strice aceste contururi frumoase.

Cu cablu de management inteligent, puteți ascunde firele cât mai mult posibil. Pornit sau oprit, datorită profilului subțire și rama subțire acest televizor este întotdeauna o incantare pentru ochi.

Review Sony 49XD7005

Tehnologia X-Reality PRO Engine maximizează calitatea imaginii a întregii game de surse de intrare, totul de la 1080p pana la filme Blu-ray DiSC® si chiar optimizeaza formatul digital puternic comprimat Web Video.

În special, Web video este extrem de dificil pentru un procesor video din cauza problemelor de calitate a imaginii. De asemenea acest televizor include si un tuner digital de tip DVB-T/C/S/S2 si DVB-T2.

Pret Sony 49XD7005

Recomandarea noastra -> AICI!

Conectivitate avem: 3 porturi USB pentru redare multimedia si 4 porturi HDMI. Pe partea de sunet vine cu o putere de 2 x 10 W. Caracteristicile unui sunet clar sunt si de calitate vin cu S-Master, Dolby Digital/Dolby, Digital Plus/Dolby Pulse si NICAM / A2.

Putem spune ca este un televizor interesant pentru dotarile pe care le are, si poate sa satisfaca orice utilizator foarte pretentios. Am cautat pentru voi si am gasit acest produs la un pret de 3.600 lei.

 

Pretul de azi 28.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Sony, Televizoare