REVIEW LG 65UJ701V – Ultra Subitre la un pret Smart !

Buna, prieteni! LG65UJ701V se numeste produsul pe care il discutam azi, fiind unul de top in gama lui. Descoperiti care este un pret bun de pe piata, dar si ce parere au altii despre el! Ca si celelalte modele din seria similara de top al celor de la LG modelul LG 65UJ701V ofera o imagine Ultra HD 4K 2160p ce garanteaza o scena de film preferata la o calitate de 4 ori mai mare decat in cazul televizoarelor conventionale HD . Haideti sa va povestesc mai multe despre interactiunea mea cu acest model .

In primul rand design-ul este unul impresionant, avand o tenta gri metalizata cu un ecran ultra subtire o rama aproape inexitenta, o diagonala impresionanta de 164 cm si un stander curbat ce ofera o stabilitate maxima !

In cazul experientei de viuzalizare pot spune ca sunt umit de imaginea foarte buna oferita de rezolutia 4K si functia True Color Accuracy utilizează o tehnologie avansată de reproducere a culorilor care îmbunătățește în mod eficient denaturarea și oferă o imagine precisă și naturală.

 

Review LG 65UJ701V

De asemenea contrastul este si el unul foarte bun ce asigura o imagine plina de culoare, iar in concordanta cu luminositatea impresionanta , avem o imagine foarte realista si naturala !

Televizorul LG 65UJ701V nu numai că acceptă Dolby Vision, dar este , de asemenea, compatibil  cu alte formate HDR precum HDR10 și HLG.

 

Pret  LG 65UJ701V

Recomandarea noastra -> AICI!

Funcția Efect LG HDR procesează conținutul standard într-un mod care imită calitatea HDR, îmbunătățind contrastul pentru a oferi o experiență vizuală similară calității HDR. Totodata sistemul de difuzoare LG a fost proiectat în colaborare cu specialiștii harman / kardon®. Sistemul a fost setat pentru a oferi un sunet puternic și bogat.

Din acesta recenzie al televizorului in cauza reiese faptul ca avem in fata un model de top capabil sa ofere o adevarata experienta cinematografica la domiciliu, de aceea il recomand cu incredere spre a fi achizitionat ! Pretul pietei al acestui model este de 8000 lei, insa noi am gasit oferta de pret redus care poate fi accesata mai jos !

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG 65UJ701V
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare