REVIEW – SAMSUNG 75Q900R calitatea cea mai buna

SAMSUNG 75Q900R  este numele produsului pe care il vom descoperi azi. Vom afla impreuna tot ceea ce acesta ne ofera, ce opinii au clientii, dar si care este un pret bun de pe piata!

Ce pot sa va spun despre acest produs. Ofera  calitate excepțională a imaginii pentru un LCD, 8k Upscaling este foarte eficient, design -ul este încă mulțumită ca și practice caseta de OneConnect și conectivitate de la distanță, ergonomia este satisfăcătoare, de gestionare a cablurilor este excelent

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Eu consider ca , chiar daca dacă Q900R încă nu concurează cu partea de contrast OLED, negru intens și unghiuri de vizualizare, este în mod clar cel mai bun televizor QLED , în prezent, și unl care oferă imaginea cea mai detaliată a lumii prin panoul său 8K și sistemul său foarte bun de upscaling bazat pe AI.

El  este, primul televizor de 8K pentru publicul larg. Cu acest Q900R cu o definiție de 7680 x 4320 pixeli pentru un pret de ~4000E  în versiunea  de 65-inch, 5950 in  versiunea de 75 inch și nu mai puțin de 15.000 de euro în eliberarea de 85-inch Samsung lovește puternic pe acest segment . Desigur, acest lucru este ok pt cei i care nu se uita cheltuielile pentru a furniza tehnologia de imagine finală, dar gigantul coreean a reușit să comercializeze cele mai mici Q900R , la un preț mai mic decat rivali sai anumite 4K OLED de 65 inch LG, ca OLED65W7V  sau OLED65G8 .

Review SAMSUNG 75Q900R

În prezent, lansarea unui televizor de 8K pare a fi prematură, deoarece nu există conținut compatibil (sau aproape) disponibil. Samsung, prin urmare, se bazează pe un algoritm de inteligență artificială dotat cu învățarea mașinii pentru a îmbunătăți digital calitatea surselor 4K, Full HD sau SD. Dar acest televizor cu mai mult de 33 de milioane de pixeli își păstrează într-adevăr promisiunile? Ne va face să ne punem ecranele 4K în dulap? Aceasta este ceea ce vom vedea.

In primul rând, știți că am testat versiunea de 75 de inchi a modelului Q900R. Samsung ne-a folosit televizoarele QLED destul de subțiri, ceea ce nu este cazul aici cu o grosime de 3,5 cm. Noua placă 8K pare să ocupe mult spațiu. Coreeanul a preluat liniile gama The Frame, contururile de metal negru și o spate plat care afișează dungi ridicate. În partea din spate  a unității există și un spațiu în formă de M pentru a vă depozita picioarele dacă decideți să atârnați televizorul pe perete.

Pret SAMSUNG 75Q900R

Recomandarea noastra -> AICI!

Dacă nu, Samsung oferă două poziții pentru a instala picioarele 75Q900R: în apropierea centrului plăcii sau la capete. Prin urmare, se potrivește majorității mobilierului TV. Veți observa trecând lipsa de conectivitate, cel puțin în aparență, dar ne vom întoarce. Fața dezvăluie un cadru puțin gros, dar nu distruge distracția. Placa mată beneficiază de un foarte bun tratament antireflexie, un punct pe care Samsung este deosebit de eficient.

Pretul de azi 17.06.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
SAMSUNG 75Q900R
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare