Televizor LED HORIZON 24HL711H, 61 cm, HD

Buna ziua prieteni! Astazi  va voi prezenta un televizor simplu LED si anume modelul Horizon 24HL711H . Asa cum v-am spun , este un televizor destul de simplu  cu o diagonala mica de 61 cm si cu o rezolutie HD.

    Descriere Horizon 24HL711H

In primul rand iese in evidenta ca este alb , chiar daca sunt foarte multe persoane care nu accepta culoarea alb la un televizor sunt si oameni care cauta un design alb prin multitudinea de televizoare negre.

Ei ei , acest televizor nu este un Smart , este gandit mai mult ca un televizor ceva mai accesibil dar de o calitate rezonabila .  Este potrivit si pentru o terasa  , un foisor sau de ce nu o rulota .

Televizorul face parte din gama 2016 si vine cu un sitem audio , care este format din doua difuzoare de 2.5 w fiecare care asigura un sunet destul de clar si puternic.

Ca dimensiuni Horizon 24HL711H masoara  554 x 35 x 339 mm  fara  stand , respectiv 554 x 134 x 370 mm cu stand si are o  greutate de proximativ 3.8 kg.

Horizon 24HL711H

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

    Caracteristici Horizon 24HL711H

Ca tot vorbeam despre acest televizor ca este ideal pentru terase , foisoare , rulote si asa mai departe , pentru fixarea lui in aceste locuri aveti nevoie de un suport de perete si puteti folosii VESA 75 X 75 care este compatibil si atentie , optional.

Horizon 24HL711H are un ecran cu o diagonala de 61 cm , adica 24 inch cu o rezolutie de maxim 1366x 768 pixeli , Chiar daca nu este un Smart , televizorul are integrat un player multimedia  , pentru partajare rapida a datelor dumneavoastra dupa dispozitive externe .

Ca si conectivitate avem un port HDMI , minijack pentru casti , USB 2.0 . Puteti sa vizualizati direct dupa un stick sau hard disk extern , continutul dumneavoastra preferat datorita portului USB  si a playerului integrat.

Prin VGA  sau portul HDMI  televizorul se poate conecta si la laptop sau PC. Vine echipat si cu un slot CI+ care va ajutata sa receptionati transmisiuni tv fara ajutorul unui decodor extern. In acest fel veti scapa de clasicul decodor , de fire inestetice si de 2 telecomenzi.

Designul televizorului Horizon 24HL711H este destul de solit  iar rama din jurul ecranului este putin cam lata pentru un televizor modern . Este un TV LED  care va ajutat sa economisiti energie , cu ajutorul sistemului inteligent de gentionare a consumului .

    Pret Horizon 24HL711H

Modelul se gaseste la un pret care se invarte in jurul sumei de 900 lei.

Pentru pretul zilei de astazi 12.07.2024 la eMAG click AICI   

Categories: Horizon, Televizoare