Televizor LED Smart Wellington, 121 cm, 48FHD287S, Wi-Fi, Full HD – Digital Noise Reduction & DYNAMIC CONTRAST

Televizor LED Smart Wellington, 121 cm, 48FHD287S, Wi-Fi, Full HD

Buna ziua. Suntem siguri ca aveti indoieli cand vine vorba de alegerea unui televizor. Noi va ajutam cu aceste informatii ca sa luati decizia potrivita. Eu va voi descrie informatiile despre un model de televizor Full HD disponibil tuturor, si cu wi-fi si multe tehnologii moderne la momentul actual.

Va prezentam televizorul LED Wellington 48FHD287S de 121 cm, care are un design placut si este foarte bine construit, detaliile si finisajul sunt foarte bine facute asa este un televizor modern care merita toti banii fiind foarte accesibil. La prima vedere am observat ca este un televizor cu un ecran foarte subtire si un suport cu patru picioare care arata foarte elegant. Poate fi pozitionat in orice camera oferind un aspect modern, si nu numai, designul se deosebeste dar si calitatea imaginii.

capture

 

Despre imagine putem spune faptul ca ecranul este Full HD si suporta rezolutia de 1920 x 1080 pixeli, Contrastul Nativ este de 4000:1 si un alt lucru foarte bune putem spune despre luminozitate care este de 300 cd/m². Timpul de raspuns este de 8 ms si un aspect imagine 16:9. Unghiul de vizualizare este de 178 de grade, așa că vei avea vizibilitate din orice poziție impreuna cu familia ta.
Va voi mentiona tehnologiile de procesare a imaginii:
Digital Noise Reduction
DYNAMIC CONTRAST
progressive Scan
NTSC Playback
Child Lock
Netflix
COMB FILTER (2D / 3D)
Hotel Mode
OSD

Digital Noise Reduction va stabiliza continutul video din orice sursa de intrare astfel orice zgomot de fond va fi inlaturat de pe ecran si te vei bucura de o imagine curata, cum ti-ai dorit dintodeauna.
Contrastul dinamic lucreaza in spate pentru a asigura cea mai buna luminozitate pentru ecranu LED si va afisa o cantitate potrivita de contrast pentru oricare scena care se desfaoara pe ecran.

Acest televizor are posibilitati de conectare la internet prin WI-FI integrat asa ca serviciile Netflix va sta la dispozitie si nu numai, si aici putem spune ca dispune de TV tuner DVB-C MPEG4, DVB-T (MPEG-4) asa ca nu mai veti folosi un tuner clasic extern. Fie că doriți să urmăriți echipa de fotbal preferată, peisaje frumoase sau emisiunea preferata, descoperiti magia TV cu Wellington 48FHD287S . 1 port USB este disponibil pentru redare multimedia. Acest port de asemenea poate inregistra emisiunea preferata pe un memory stick.

Si cele doua porturi HDMI trebui mentionate, pentru ca va permite conectarea la alte surse video externe (exemplu laptopul personal). Sistem audio stereo NICAM este format din două difuzoare stereo integrate, cu o putere totală 2 x 8 W, care dă un sunet impresionant folosind tehnologiile Dolby Digital Plus si DDCO, care reproduce un sunet puternic și captivant, fără distorsiuni.

Acest model de televizor este potrivit pentru cei care doresc o imagine superba si o diagonala destul de mare. Noi am cautat produsul si l-am gasit in alte magazine la un pret aproximativ de 2.300 Lei.

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Categories: Televizoare, Wellington