REVIEW – Televizor LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55MU9002, 4K Ultra HD. La un pret foarte bun!

Salutări prieteni. În acest review vom discuta despre televizorul Samsung 55MU9002 care vine dotat pentru distracție și confort la tine acasă oferind cea mai frumoasă imagine posibilă de pe piață la un preț corect si calitate desăvârșită. Televizorul are diagonala de 138 de cm și oferă o rezoluție Ultra HD și 4K la cel mai înalt nivel. Aceste lucruri ne-a decis să scriem un articol complet despre acest model.

Pot să vă spun că inovația la acest televizor stă în detalii și tehnologii bine implementate pentru a satisface consumatorul de rând. Nu trebuie să fii un Guru al tehnologiei ca să poți să lucrezi și să te bucuri de acest televizor.

În primă fază Putem vorbi despre design pentru că arată foarte frumos și a fost finisat incredibil de bine deci oriunde ai privi nu găsești nici un defect sau e un lucru care să para urât la acest televizor fiindcă toate au fost gândite să impresioneze.

În materie de performanțe acest TV sta foarte bine când vine vorba despre procesare a imaginii folosind cele mai noi tehnologii despre care să discutăm acum.

Tehnologia Dynamic Crystal Color se va asigura că vei privi viața prin culori deosebite și cristalin afișând o vibrație dinamică și vei descoperi un spectacol plin de viață pe ecranul tău.

Review Samsung 55MU9002

Ultra Black va asigura către viitorul nu va avea parte de reflexii nedorite din cauza luminii din cameră acestea au fost eliminate și să vă oferim o imagine cu un contrast maxim de foarte buna calitate.

Rata de mișcare a imaginilor rapid cum ar fi în cazul sporturilor cu motor se realizează cu tehnologia Motion Rate 240. Aceasta se asigură că ai parte de cele mai bune performanțe când vine vorba de super viteză a imaginilor.

Acum ai parte de o soluție de gestionare a cablurilor fiind ușor de ascuns în spatele televizorului. În plus de asta toate sursele externe se pot conecta la One Connect Care este o abordare fără bătăi de cap.

Pret Samsung 55MU9002

Recomandarea noastra -> AICI!

În partea tehnică putem discuta despre o tehnologie a imaginii care împinge ecranul către rezoluția 4k care ajunge la 3840 x 2160 pixeli. Pe lângă aceste lucruri putem spune că televizorul este dotat și cu un tuner digital DVB-T2CS2 x 2.

Pe partea de conexiune la internet acest televizor se poate conecta prin WiFi integrat și prin conexiune lan. Aceste lucruri din însoțite și de trei porturi USB și 4 porturi HDMI.

Acest televizor impresionează prin design frumos și performanțe deosebite. Se poate găsi la alte magazine la prețul de 5.600 lei

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
SAMSUNG 55MU9002
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare