Televizor LED Hyundai, 71cm ,Slim, 28 HYN 3550B, HD – Imagine superba si un design modern

Televizor LED Hyundai, 71cm ,Slim, 28 HYN 3550B, HD

In acest articol vorbim astazi despre un televizor LED cu o diagonala de 71 cm care este potrivit pentru o camera normala sau pentru dormitor. Acest televizor este foarte bine construit, si este recomandat persoanelor cu buget redus, el oferind cel mai bun raport calitate/pret. Este usor de montat de pozitionat si de pus in functiune iar designul lui arata foarte bine si aduce un aer modern in orice camera
Discutam astazi despre televizorul LED Hyundai 28 HYN 3550B care desi este destul foarte accesibil el ofera calitate in design acesta avand o rama foarte subtire si o culoare neagra, designul modernse impune la acest model.

capture

Cand discutam despre imagine modelul acesta are o diagonala de 71 cm si dispune de un display cu tehnologie LED, care afiseaza o calitate HD si o rezolutie de 1366 x768 pixeli. Timpul de raspuns este de 6.5 ms si acest model poate fi folosit si ca monitor pentru PC. Tunerul digital de tip DVB-T MPEG4, DVB-C compatibil MPEG4, iti permite accesarea cu usurinta a serviciilor Tv, intr-un mod usor si confortabil fiind capabil pentru receptia programelor terestre si de cablu.

Pe partea de conexiuni Hyundai 28 HYN 3550B dispune de AV in si de slot CI+. Va prezentam toate conexiunile acestui model:
1 port HDMI care permite conectarea la o sursa de semnal cum ar fi laptopul personal sau un player extern
1 port USB 2.0 care permite redarea fisierelor multimedia de pe un stick de memorie USB
1 Intrare PC (D-sub 15 pini)
1 Intrare Scart (RGB)
1 Iesire audio RCA

Modelul acesta are un sunet foarte clar cu o putere de 2 x 5W tehnologie Nicam Stereo procesata cu Dolby Digital. Voi detalia si despre ultimele aspecte ale articolului privind dimensiunile televizorului specificam ca Hyundai 28 HYN 3550B care sunt 645.2 x 190 x 435.5 mm cu stand.

Acest model are un consum energetic foarte mic si este o achizitie potrivita pentru cineva care nu dispune de un buget prea mare. Modelul acesta se poate gasi la alte magazine la pretul de 1.300 de lei.

Pretul de azi 23.04.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Hyundai, Televizoare