REVIEW – SONY 65XE8599 pret foarte bun pe piata!

Pe bancul de lucru a ajuns azi un produs foarte apreciat in randul celor care il detin. In urma testelor, am revenit cu un articol dedicat in care m-am gandit sa va dezvalui si magazinul online de unde poate fi cumparat la oferta! Spor la cumparaturi! Televizorul SONY 65XE8599 face parte din gama de top al anului 2017 a celor de la Sony numita Bravia si alaturi de multe alte modele acesta se deosebeste prin plaftorma Android implementata in acest televizor impreuna cu multe alte tehnologii de imagine care par a fi rupte din scene SF . De ce spun asta ? Haideti sa vedeti despre ce este vorba !

In primul rand ca si design avem un model extrem de elegant cu un format minimalist ce cu siguranta va incanta orice privire ! Diagonala ecranului este de 163 cm, cu un ecran ultra subtire si o rama aproape inexistenta !

La capitoul imagine, rezolutia 4K Ultra HD este de 4 ori mai mare decat in cazul modelelor Full HD conventionale si asigura scene de film extrem de realiste cu o naturalete iesita din comun . Cu un spectru de culoare vast si un contrast profund, fiecare imagine este redata la potentialul ei maxim asa cum regizorul de film a gandit-o .

Review SONY 65XE8599

Procesorul X-Reality Pro proceseaza imaginea in timp real pentru a oferi o scena de film la o calitate superioara cu o serie de imagini realiste ! De asemenea Motionflow XR funcționează prin generarea și inserarea de cadre întunecate, care împiedică încețoșarea imaginii și conferindu-i o imagine reală cinematografică.

Pret  SONY 65XE8599

Recomandarea noastra -> AICI!

Ceea ce m-a impresionat este tehnologia Super Bit Mapping 4K HDR ce oferă o imagine mai fină și mai naturală. Datorită procesării puternice a semnalului pe 14 biți, liniile de culoare fixă ​​ale unei surse de 8 biți sau 10 biți sunt rupte. Gradația este mărită la un echivalent de 14 biți, in care ofera de  64 de ori mai multe niveluri de culoare. In concluzie, daca cautati un model capabil sa ofere o experienta cinematografica de top acesta este televizorul pentru voi, vi-l recomand cu cea mai mare incredere ! Pretul modelului in majoriatea magazinelor este de 10000 lei insa noi am gasit pentru voi oferta de pret redus care poate fi accesata mai jos !

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
SONY 65XE8599
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare