Televizor OLED LG OLED65E6V, 164 cm, Tehnologia viitorului cu un design unic !

Salut ,astazi va voi prezenta un nou model de la LG. Televizorul LG OLED65E6V care beneficiaza de cea mai buna tehnologie OLED de pana acum .Diagonala este una generoasa avand 164 de cm, iar rezolutia fiind de 4 ori mai mare decat cea Full HD.Aspectul imaginii este de 16:9 si avem 3840 x 2160 pixeli.

LG OLED65E6V

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

LG OLED65E6V are un panou ultra-subtire OLED a fost combinat cu o placa transparenta de sticla, astfel obtinand o calitate perfecta a imaginii si un design uimitor. Standul televizorului beneficiaza de un sound bar integrat pentru imbunatatirea calitatii audio dar oferind  in acelasi timp si un support futurist pentru ecran.

Sistemul audio cu care este echipat OLED65E6V este calibrat de Harman/Kardon si are o capacitate totala de 40W. Dupa ce am vizionat cateva faze de actiune dintr-un film am ajuns la concluzia ca sunetul este la fel de captivant ca si imaginea, fara sa se distorsioneze si cu o sincronizare perfecta !

Review LG OLED65E6V

Sistemul de operare al TV-ului LG OLED65E6V este webOS 3.0. Acest system este unul foarte simplu de utilizat datorita interfetei prietenoase. Meniul este afisat precum copertile unor carti frumos colorate, numai ca de data aceasta avem 2 optiuni noi, My Channels(canelele mele) si My Content(continutul meu).

Aceste optiuni ne ofera posibilitatea de a accesa imediat canalele TV favorite sau continutul favorit.Un buton de cautare ne asigura accesul la serviciile de streaming video si You-Tube, iar daca nu avem idei o bara lateral ne arata canale si programe recomandate in functie de obiceiurile de vizionare .

Televizorul LG OLED65E6V suporta tehnologia Dolby Vision, care modifica automat luminozitatea pentru a evidentia detaliile, iar acest lucru ne pozitioneaza pe noi fix in mijlocul actiunii. LG OLED TV a atins perfectiunea cand vine vorba de contrastul afisat.

Pixelii sunt luminati independent si nu necesita lampa comuna pentru ca ei functioneaza independent, astfel isi controleaza automat propria luminozitate si reproduc nuante intense de negru.Imaginile afisate sunt acum mai reale ca niciodata.

Cu ajutorul telecomenzii putem da zoom pe o anumita zona selectata de catre noi, astfel putem observa detalii minuscule la o scara mai mare .

Pret LG OLED65E6V

Recomandarea noastra -> AICI!

LG OLED65E6V are optiunea Magic Mobile care permite redarea continutului dupa smartphone sau tableta  direct pe marele ecran .

In spatele televizorului putem gasi 4 porturi HDMI, 1 minijack, 3 porturi USB 2.0, 1 iesire audio digitala si o intrare component. Vine echipat desigur si cu o retea Wi-Fi integrata, Bluetooth si Slot CI+.

Pretul modelului LG OLED65E6V se invarte in jurul sumei de 25.000 lei.

Pretul de azi 23.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Categories: Televizoare