REVIEW – LG OLED77G13LA – Un gigant OLED de TOP

Articolul de azi va fi despre LG OLED77G13LA, produs pe care l-am testat chiar acum 5 ore. Cititi in continuare, pentru ca veti afla toate caracteristicile acestuia, locul de unde poate fi cumparat la oferta, dar si parerea clientilor.Modelul LG OLED77G13LA este un Smart TV 4K Ultra HD ce face parte din gama de top a producatorului ce foloseste tehnologia OLED pentru a iti oferi cea mai buna experienta de vizualizare de pana acum.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pentru inceput va pot spune ca modelul ofera un design modern si minimalist ce este conceput pentru a se integra perfect cu orice decor al casei tale. Subtire si cu un ecran de aprox 2m acest model iti va transofrma casa intr-un cinematograf de lux.

Review LG OLED77G13LA

Ca si tehnologii, va pot spune ca am ramas placut impresionat de tehnologia OLED ce permite fiecarui pixel sa fie iluminat independent, astfel redand o imagine realista iesita din comun. Rezolutia 4K este una impresionanta ce iti asigura o claritate deosebita atunci cand vizualizezi seria ta de film preferata.

O alta tehnologie este Dolby Vision IQ ce regleaza in mod inteligent setarile de imagine in functie de continutul redat. How cool is that ?

Pret LG OLED77G13LA

Recomandarea noastra -> AICI!

E clar la incheiere ca este vorba de un produs foarte bun .Pretul este in jur de 14400 lei dar noi am cautat o oferta speciala penru tine pe care o gasesti mai jos.Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

 

Categories: LG, Televizoare