REVIEW – Arctic EF7100A+ pret mic pentru toti!

Vreau să discut astăzi despre o mașină de spălat care prezintă funcțiile de bază pentru o mașină de spălat modernă care va obține rezultate foarte bune de fiecare dată. Este vorba despre modelul Arctic EF7100A+, care reprezintă un electrocasnic destul de economica din punct de vedere al consumului de apă și energie electrică care are o capacitate de încărcare destul de mare și oferă performanțe foarte bune.

Poze si specificatii tehnice ! -> Vezi AICI !

Această mașină arată foarte bine și vine în culoarea albă, modelul prezintă o capacitate de încărcare de 7 kg și măsoară o dimensiune de: 84 cm înălțime, 60 de cm lățime și 45 de cm adâncime. Va fi ușor de poziționat oriunde, și cred că este potrivită pentru o familie de trei membri. Modelul beneficiază de funcții avansate și poate fi programată având și afișaj led.

Review Arctic EF7100A+

Durata programului ales variază în funcție de tipul și încărcătura adăugată în interiorul mașinii. Arctic EF7100A+ beneficiază de un senzor care va optimiza consumul de detergent și de apă în funcție de capacitatea folosită din tamburul său. Acest lucru este foarte interesant.

Mai beneficiază de un sistem de blocare de siguranță pentru butoanele sale, foarte utilă de activat în cazul în care aveți copii mici. Sistemul de etanșare va asigura că se închide ușa bine de fiecare dată înainte să porniți mașina de spălat. Vreau să mai specific ca performanța maximă de centrifugare este de 1000 de rotații pe minut.

Pret Arctic EF7100A+

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul are un zgomot în timpul spălării de 62 de decibeli, așa că dumneavoastră nu o veți face griji în privința zgomotului pentru că este foarte redus. Sistemul de control al balansului va distribui uniform rufele în interiorul cuvei.

Pentru cei interesați care vor să achiziționeze mașina de spălat Arctic EF7100A+, am descoperit o super ofertă pe care vă invit să o accesați.

Pretul de azi 20.09.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Arctic EF7100A+
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice