Review Orion OMAC-1690H – pret bahic!

Nu de mult am avut ocazia sa testez Orion OMAC-1690H , un produs care mi-a atras atentia intr-un mod placut, mai ales datorita raportului pret/calitate pe care ni-l ofera.

Pentru inceput as dorii sa incep prin a vorbii despre avantajul pe care il oferta un aparat de aer condtitionat mobil. Acest Orion OMAC-1690H dezvolta o putere de 9000 BTU (la fel de mare ca cea a unui aparat de aer conditionat fix ce utilizeaza 2 sau mai multe unitati de lucru si care au invertoarele separate fata de unitatea centrala ). Pe langa faptul ca poate fi mutat, este usor de depozitat oriunde si avand un design compact, este practic inobservabil in orice incapere este pus in functiune indiferent ca este vobra de locuinta sau birou.

Review Orion OMAC-1690H

Pot sa va spun si despre eficienta climatica a optiunilor pe care le are Orion OMAC-1690H , avand functia climatica de dezumidificare a aerului ce nu intervine cu nici un fel de schimbare asupra temperaturii aerului deja existent in camera. Totodata, Orion OMAC-1690H disupne de niste filtre de purificare a aerului care asigura degajarea unui flux de aer continuu si curat oprind in acestea orice particula de fina de praf, miros deplacut sau microorganism. Aceste filtre au grija deasemenea si sa nu imprasite aer umed, retinand umezeala si vaporizand o din filtrele lui.

M-a atras foarte mult si eficienta economica de care beneficieaza Orion OMAC-1690H, fiind clasat in clasa energetica A+ si utilizand niste invertoare super silentioase si compacte, acest aparat de aer conditionat face o economie extraordinara a curentului electric devenind astfel aproape insesizabil pe facutura de energie electrica auala, luanra sau bilunara.

Pret Orion OMAC-1690H

Recomandarea noastra -> AICI!

Daca va place acest produs il puteti gasi la un pret de aproapte 1750 lei.Noi am scanat piata pentru dvs si va prezentam mai jos o oferta super! Mult suuces!

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Orion OMAC-1690H
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice