REVIEW – Panasonic KIT-Z42TKEW – Racoarea unui pret mic !

Panasonic KIT-Z42TKEW se numeste produsul pe care vi-l voi prezenta in urmatoarele randuri. La finalul testelor, am aflat toate informatiile despre el, dar si ce parere si-au facut cativa dintre cei care deja l-au cumparat.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Mi-a atras atentia  fluxul de aer eliberat ce este de o puritate rara. filtrele cu care este echipat sunt menite pentru a retine praful, mirosurile si chiar vaporii nedoriti. Aceste filtre echipate pe Panasonic KIT-Z42TKEWau ca scop si dezumidificarea aerului degajat fara a invervenii cu schimbari de temepratura. Acest flux de aer fiind eliberat foarte rapid avand un invertor de putere cu eficienta foarte mare econoimica ce se resimte foarte mult la factura de energie electrica lunara sau anuala.

Pot sa va spun si despre eficienta climatica a optiunilor pe care Panasonic KIT-Z42TKEW le are, avand functia climatica de dezumidificare a aerului ce nu intervine cu nici un fel de schimbare asupra temperaturii aerului deja existent in camera. Panasonic KIT-Z42TKEW disupne de niste filtre de purificare a aerului care asigura degajarea unui flux de aer continuu si curat oprind in acestea orice particula de fina de praf, miros deplacut sau microorganism. Aceste filtre au grija deasemenea si sa nu imprasite aer umed, retinand umezeala si vaporizand o din filtrele lui.

Review Panasonic KIT-Z42TKEW

Parerea mea este una foarte buna din din punct de vedere economic, simtindu-se diferenta la factura de electricitate,  Ca și clasa energetică, acest aparat de aer conditionat Panasonic KIT-Z42TKEWse încadrează în categoria A++ (pentru răcire), dar și A+ (pentru încălzire), acest lucru însemnând reducerea cu până la 20% la consumul de curent în raport cu un aparat asemănător.

Pret Panasonic KIT-Z42TKEW

Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si concluzie e clar ca avem de a face cu un produs Panasonic KIT-Z42TKEW foarte interesant la un pret foarte bun.Il gasiti in Romania la un pret de aproximativ 5000 lei. Am cautat pentru dvs si am gasit o oferta super pe care v -o prezentam putin mai jos. Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 22.07.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Panasonic KIT-Z42TKEW
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice