REVIEW – Electrolux EXI09HJIW un pret foarte bun!

Buna, prieteni! Aparatul de aer conditionat Electrolux EXI09HJIW face parte din linia OptiBreeze, care ajunge la o putere de racire de 9000 BTU, cu un consum  foarte bun la racire de 2.5 kw, iar la incalzire 2.8 kw, comenzi electronice cu display digital, pentru controlul temperaturii, plus multe alte caracteristici exceptionale ce le puteti descoperi in articolul de mai jos.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Trebuie sa ne asiguram pentru zilele caniculare ale verii cu un astfel de aparat, deoarece acesta iti va reda confortul casei pe baza tehnologiei cu cel mai inalt nivel! Acest aparat se aliniaza cu succes in randul celor mai bune din aceasta gama.

Review Electrolux EXI09HJIW

Aparatul de aer conditionat a fost prevazut cu tehnologie inverter, si este incadrat intr-o clasa de eficienta superioara (A++) la racire si A+ la incalzire, conceput de asemenea cu sisteme de filtrare a aerului cu functia PureO2, dar si cu o functionare extrem de silentioasa. Mai mult decat atat de acum aveti controlul absolut asupra aparatul gratie tehnologiei controler online doar cu ajutorul unui smartphone, prin functia ControlBox.

Prin activarea functiei Follow-me de pe telecomanda aparatul de climatizare va mentine temperatura dorita acolo unde tineti telecomanda in casa. Sistemul inteligent de filtrare a aerului va retine pana si cele mai fine particule de praf,  bacteriile precum si mirosurile neplacute. Asigura cu siguranta un aer proaspat si curat, iar sanatatea dvs. nu mai este pusa in pericol.

Pret Electrolux EXI09HJIW

Recomandarea noastra -> AICI!

Pe de alta parte aparatul din gama OptiBreeze combina un design exceptional, sofisticat cu functiile inteligente care se ridica la cel mai inalt nivel.  Datorita design-ului simplu dar elegant, acest aparat se va asorta cu mare usurinta oricarui interior modern. Functia de autodiagnoza prezenta pe aparatele Electrolux EXI09HJIW au capacitatea sa identifice orice probleme de ordin tehnic si va avizeaza pentru a lua masuri in cel mai scurt timp.

Datorită acestui dispozitiv fiabil,  si versatil de la Electrolux EXI09HJIW,  veti beneficia de ambient exceptional in casele voastre, datorita tehnologiilor inteligente care asigura confortul intregii familii la cel mai inalt nivel de performanta. Electrolux adapteaza si un pret special, astfel incat sa ofere un pachet ireprosabil!

Pretul de azi 31.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Electrolux EXI09HJIW
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice