REVIEW – Televizor Smart LED Philips 43PFS5301/12, Full HD

Salutari, prieteni! Astazi vorbim despre televizorul Philips 43PFS5301/12, unul ce se bucura de un raport calitate/pret foarte bun. Va invit sa descoperim impreuna tot ceea ce modelul promite, dar si locul de unde il putem achizitiona la oferta! Sa incepem!

Philips 43PFS5301 review pareri

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Televizorul are un design modern, dar si elegant in acelasi timp, ceea ce il face sa se potriveasca, fara prea mari batai de cap, in orice tip de ambient. Suportul este realizat foarte bine din punctul meu de vedere, fiind unul plat va veti bucura de o stabilitate foarte buna a dispozitivului. De asemenea, va recomand sa-l plasati in living pentru a va bucura la maximum de performantele pe care noul TV vi le ofera!

Philips 43PFS5301/12 are un ecran LED de 43 inch, ce ne va incanta cu rezolutia suportata Full HD. Pe langa imagini de o calitate peste medie, modelul ne ofera si functii Smart cu ajutorul carora putem accesa continutul preferat din mediul online, direct pe diagonala generoasa a acestuia.

Review Philips 43PFS5301/12

Philips 43PFS5301/12 are in dotare un sistem audio Stereo ce are o iesire RMS de 16 W. Calitatea sunetului se va apropia de cea a imaginilor, pentru ca acesta este ajutat de tehnologii speciale care va ofera o claritate buna, chiar si volumele ceva mai ridicate. Acestea sunt:

  • Clear Sound
  • Incredible Surround
  • Smart Sound Mode

Televizorul ofera o luminozitate de 280 cd/mp si imagini la un aspect de 16:9. De altfel, ecranul sau LED suporta rezolutia maxima de 1930 x 1080 pixeli. Va veti bucura de un continut video redat la o calitate peste medie, fiind unul marcat de culori vii, dar si de un contrast puternic. Modelul dispune de numeroase caractersitici superioare de imagine, printre care Pixel Plus HD.

Pret Philips 43PFS5301/12

Recomandarea noastra -> AICI!

Philips 43PFS5301/12 va permite sa conectati aproape orice tip de sursa externa pentru vizualizarea continutului dorit, deoarece are in dotarea sa urmatorii conectori:

  • Iesire audio digitala (optica)
  • 2 intrari USB
  • Intrare video composite
  • Minijack casti
  • 2 porturi HDMI
  • Slot pentru card PCMCIA

Fiind un Smart TV, probabil va intrebati care sunt posibilitatile de conectare la internet. O puteti face fie prin LAN, fie prin Wireless, alegerea fiind numai a voastra. De altfel, trebuie sa stiti ca produsul vine si cu un player multimedia integrat.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Philips 43PFS5301/12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare