REVIEW – Televizor LED LG 60UH615V, Ultra HD 4K

Prieteni, in articolul de astazi vom vorbi despre LG 60UH615V, un super televizor ce se adreseaza celor mai pretentiosi dintre noi! Aflati toate caracteristicile pe care acesta le detine, dar si locul de unde il putem cumpara la cel mai mic pret din Romania!

LG 60UH615V surprinde in primul rand cu designul sau elegant si modern in acelasi timp, fapt ce-l face sa fie potrivit in orice fel de ambient. Culorile materialelor se combina perfect, iar finisajele sunt de cea mai buna calitate. Suportul este format din doua picioare rigide, deci luati-va gandul de la un posibil accident nefericit.

lg 60UH615V review pareri

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Televizorul vine cu un ecran LED generos de 152 cm, ce ofera imaginile la rezolutia 4K Ultra HD. Acesta foloseste tehnologii precum Smart Share, Smart image sau 4K X-Reality Pro, totul pentru confortul vostru. Este un Smart TV performant, ce foloseste sistemul de operare webOS 3.0, unul extrem de usor de folosit si rapid.

Review LG 60UH615V

LG 60UH615V ofera imagini de o super calitate, insa nici nu are cum altfel, avand in vedere ca ecranul sau suporta rezolutia 3840 x 2160 pixeli. Pe langa acest lucru, modelul beneficiaza de o multime de caracteristici superioare care imbunatatesc constant calitatea imaginilor.

Televizorul nu sta foarte rau nici la capitolul sunet, acolo unde este dotat cu un sistem audio de 20 W. Pentru ca sunetul sa aiba o calitate ridicata, apropiata de cea a imaginilor, dispozitivul a fost echipat cu cateva tehnologii superioare, cum ar fi: ULTRA Surround Smart Sound Mode Clear Voice III Standard,Cinema,Clear VoiceIII,Sports, Music,Game DTS-HD Hi-Fi Audio Optical Sound Sync. Toate astea pentru ca voi sa aveti parte de un sunet clar, fara distorsiuni, chiar si la un volum ceva mai ridicat.

Pret LG 60UH615V

Recomandarea noastra -> AICI!

Asa cum va spuneam, LG 60UH615V este un Smart TV performant, ce va ofera acces rapid la continutul online preferat. Totusi, stiu cu siguranta ca multi dintre voi nu pun accent pe aceasta functie, ci mai degraba pe posibilitatea de conectare a surselor externe. Ei bine, vestile sunt bune.

Nu in ultimul rand, trebuie sa va spun ca televizorul are un procesor foarte performant Quad Core si ca mai detine caracteristici speciale precum: Eco Mode, DTV inregistrare, quick start s.a.

Pretul de azi 23.03.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
LG 60UH615V
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare