REVIEW – Hyundai 32 HYN 5600 BF – Smart la super pret!

Hyundai 32 HYN 5600 BF este un televizor ce face parte din categoria celor Smart. El este unul foarte apreciat in randul cumparatorilor, atat datorita calitatii sale, cat si pentru ca poate fi gasit la un pret foarte bun. In primul rand, trebuie sa va spun faptul ca el se poate conecta la internet fie prin LAN, fie prin Wi-Fi, a doua varianta fiind cea preferata, deoarece va scapa de cablurile atarnate.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Dispozitivul are un design modern, iar diagonala ecranului sau este de 81 cm. Asadar, consider ca el isi va gasi locul cel mai bine intr-un dormitor sau un living de dimensiuni ceva mai mici. TV-ul va deveni un adevarat centru de distractie in casa voastra, pentru ca va ofera un acces foarte rapid la continutul preferat din mediul online.

Hyundai 32 HYN 5600 BF ofera de altfel si imagini de o buna calitate! Ele vor fi redate la rezolutia Full HD, fiind marcate de culori vii si apropiate de cele naturale. In plus, ecranul LED incanta si cu un contrast puternic, dar si cu un unghi larg de vizibilitate.

Review Hyundai 32 HYN 5600 BF

Sistemul audio din dotare este unul stereo, iar iesirea sunetului este de 2 x 6 W. Pentru ca el sa aiba o calitate cat mai buna, va fi in permanenta ajutat de tehnologii precum: Egalizator, Dolby Digital Plus sau Surround Sound.

Pe langa toate acestea, televizorul se remarca si la capitolul conectivitate. EL vine cu: iesire audio digitala, iesire audio RCA, intrare USB, minijack casti, 2 porturi HDMI, Slot CI+, intrare PC si nu numai. Asadar, conectori ce va vor permite redarea de continut de pe surse externe.

Pret Hyundai 32 HYN 5600 BF

Recomandarea noastra -> AICI!

Hyundai 32 HYN 5600 BF este un televizor Smart de calitate, iar din acest motiv il recomand. In plus, el poate fi gasit la un pret de aproximativ 1350 RON sau la o reducere foarte buna daca veti accesa link-ul de mai jos!

Pretul de azi 31.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Hyundai 32 HYN 5600 BF
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare