REVIEW – Televizor LED Smart LG 55UJ670V – Un mini-cinematograf!

LG 55UJ670V este numele televizorului despre care vorbim azi. Daca sunteti in cautarea acestuia, va invit sa cititi mai jos un review complet. Pe langa datele si caracteristicile pe care televizorul le detine, vom analiza si vom descoperi cel mai bun pret al pietei, dar si parerile pe care le au detinatorii acestui produs.

LG 55UJ670V

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

LG 55UJ670V are o diagonala impresionanta a ecranului sau LED de 139 cm, adica 55 inch. Imaginile oferite sunt de cea mai buna calitate, fiind redate la o rezolutie 4k Ultra HD. Datorita dimensiunii sale generoase, cred ca produsul se va potrivi cel mai bine in livingul vostru, care se va transforma practic intr-un mini-cinematograf!

Despre design nu sunt multe de zis, deoarece este de-a dreptul deosebit! Grosimea dispozitivului este una foarte mica, iar ecranul sau este inconjurat de o rama foarte, foarte slim. Materialele, de buna calitate, au culori atent alese, formand o combinatie eleganta de negru/argintiu.

Review LG 55UJ670V

Desi va recomand sa montati dispozitivul pe perete cu ajutoul unui suport, el va sta la fel de bine si in biblioteca sau pe o comoda. Suportul sau are o forma usor curbata ce asigura o stabilitate maxima, scapandu-va astfel de grija unui eventual accident mai putin fericit.

Evident, vorbim despre un Smart TV. El vine cu un sistem de operare performant, webOS 3.5, care ne ofera un acces rapid si extrem de facil la divertisment. Cu doar cateva apasari de telecomanda, va veti conecta in lumea online si veti putea accesa aplicatiile dorite: Netflix, Youtube, Web Browser, etc.

 

Imaginile pe care LG 55UJ670V le ofera sunt de-a dreptul spectaculoase. Nu este de mirare insa, am descoperit faptul ca ele sunt imbunatatite constant de caracteristici superioare. Continutul video este redat la o rezolutie de 3840×2160 pixeli, iar aspectul imaginii este, bineinteles, 16:9. In timpul testelor, am ramas placut surprins de contrastul oferit, dar si de naturaletea culorilor.

Un asemenea dispozitiv nu avea cum sa lase de dorit la capitolul sunet. Acesta vine cu un sistem audio stereo ce ofera o iesire de 2 x 10 W. Indiferent de volumul selectat, calitatea audio va fi la fel de buna, adica clara si fara distorsiuni.

Pret LG 55UJ670V

Recomandarea noastra -> AICI!

Desi 55UJ670V este un Smart TV extrem de performant, stiu cu siguranta ca unii dintre voi nu pun pret pe acest aspect. Totusi, cred ca sunteti interesati de posibilitatile de conectare ale surselor externe la acest televizor. Vesti bune, ele sunt multe si diverse, pentru ca modelul vine din fabrica cu: Wi-Fi integrat, Bluetooth, LAN, intrari si porturi HDMI/USB, iesire audio digitala si nu numai.

 

Dupa ce am testat produsul am ramas foarte placut surprins de tot ceea ce ofera. In opinia mea, acesta exceleaza la toate capitolele, deci vi-l recomand cu multa incredere, chiar si celor mai pretentiosi dintre voi. LG 55UJ670V are un pret pe masura calitatii, de aproximativ 5200 RON.

Pretul de azi 09.05.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG 55UJ670V
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare