REVIEW – Televizor LED LG 24MT49DT – Simplu, dar eficient!

Salut, prieteni! Am testat pentru voi televizorul LG 24MT49DT si, asa cum deja v-am obisnuit, in acest articol va voi prezenta tot ceea ce am flat despre el, magazinul online in care l-am gasit la cel mai mic pret, dar si ce parere au posesorii lui. Sa trecem la subiect!

LG 24MT49DT

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

LG 24MT49DT este un televizor simplu, cu un desgin modern si discret, ceea ce il face sa se potriveasca cu usurinta in orice incapere. El este fabricat din materiale de o buna calitate si vine in culoarea neagra complet. Acesta se poate monta cu usurinta pe perete cu ajutorul unui suport VESA, insa daca doriti sa-l plasati pe o comoda, o puteti face fara probleme cu cele doua picioare din dotare, care asigura o stabilitate buna.

Review LG 24MT49DT

Produsul are un ecran LED ce are o diagonala de 60 cm, asadar este potrivit pentru un dormitor de mici dimensiuni, pentru o bucatarie, un hol, sau, de ce nu, pentru regimul hotelier.

Desi are o rezolutie HD de 1366×768 pixeli, imaginile sunt de o calitate buna. Culorile sunt destul de vii, contrastul este unul corect, iar unghiul de vizibiltate este decent. De altfel, continutul video este ajutat imbunatatit constat de cateva tehnologii speciale: Eye Comfort Mode, Cinema Mode etc.

La capitolul sunet LG 24MT49DT nu impresioneaza. Sistemul audio cu care este dotat este unul stereo, ce are o iesire RMS de 2 x 5 W. Totusi, cred ca este suficient pentru o camera de dimensiuni mici.

Pret LG 24MT49DT

Recomandarea noastra -> AICI!

Vormbim despre un Non-Smart TV, insa nu veti simti lipsa acestui aspect. De ce? Pentru ca 24MT49DT vine cu o intrare USB si un port HDMI, plus un Slot CI+. Concret? Puteti vizualiza continutul dorit de pe orice tip de sursa externa: USB, Laptop, Hard extern etc.

Printre altele, acest televizor LG ne surprinde placut cu urmatoarele caracteristici: Teletext, Gaming Mode, USB Game, USB AutoRun, Key Lock si multe altele.

 

Concluzionand, LG 24MT49DT este un televizor simplu, care se adreseaza celor care au nevoie de un dispozitiv nepretentios. Din punctul meu de vedere, acesta este perfect pentru incaperi mici si isi va face treaba exact cum trebuie.

Pretul de azi 23.03.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
LG 24MT49DT
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare