REVIEW – Panasonic TX-49FX613E – Un OLED la un pret super !

Salut, prieteni! Haideti sa descoperim impreuna tot ceea ce produsul  acesta ne ofera, inclusiv locul de unde il putem cumpara la un super pret!

Dementa totala.. Incredibil de minunat este acest televizor achizitionat.Are un ecran care nu este inferior ecranelor OLED din punct de vedere al grosimii (8 mm), acest Panasonic are un design frumos. Panoul LCD se află pe o placă de sticlă care vine imediat după marginea ecranului. O linie subțire de metal subliniază dispozitivul.

Ce mi-a placut cel mai mult la el sunt conexiunile pe cae le are.. De patru ori HDMI (toate gata pentru Ultra HD și HDR) și trei conexiuni USB sunt însoțite de o conexiune video componentă, o ieșire audio optică digitală și o ieșire pentru căști. Bluetooth este, de asemenea, prezent.

Review Panasonic TX-49FX613E

Două dintre cele patru conexiuni HDMI, un USB, ieșirea audio digitală optică, conexiunea pentru căști și cele trei conexiuni de antenă sunt pe partea laterală. Atâta timp cât o utilizați numai, puteți ascunde celelalte conexiuni cu două panouri de acoperire. În multe cazuri, cu toate acestea, veți omite, deoarece conexiunea la rețea prin cablu și două conexiuni HDMI sunt la spate. Toate conexiunile se fac la spatele televizorului, ceea ce face dificilă montarea strânsă pe perete.

Pret Panasonic TX-49FX613E

Recomandarea noastra -> AICI!

La sfarsitul acestei postari pot sa va spun ca asa imagini nu am mai intalnit la un televizor intelegent  . Nu ezitati daca doriti un astfel de model si va pot spune ca are un pret de 2799 de lei si numai pe acest link il puteti gasi

Pretul de azi 07.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Panasonic TX-49FX613E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare