REVIEW – Televizor LED Smart Panasonic TX-55DS500E, Full HD

Salut prieteni! In review-ul de azi voi vorbi despre televizorul Panasonic TX-55DS500E. Asadar, in randurile urmatoare veti descoperi toate caracteristicile pe care modelul le detine, dar si magazinul de unde il puteti cumpara la cel mai bun pret de pe piata!

Panasonic TX-55DS500E review pareri

Panasonic TX-55DS500E are un design elegant, dar si modern in acelasi timp. Este construit cu finisaje de cea mai buna calitate si va atrage privirile tuturor celor din jurul sau. Suportul are o forma bine definita si va oferi o stabilitate de exceptie dispozitivului, scapandu-va astfel de grija unui accident nefericit.

Televizorul vine cu un ecran LED de 55 inch ce suporta o rezolutie Full HD. Pe langa imagini de calitate, va veti bucura si de functii Smart performante, care va vor oferi acces rapid la continutul online dorit.

Review Panasonic TX-55DS500E

Panasonic TX-55DS500E impresioneaza in primul rand la capitolul Video. Ecarnul suporta o rezolutia maxima de 1920 x 1080 pixeli si un aspect al imaginii de 16:9. Culorile redate vor fi foarte apropiate de cele din realitate. De asemenea, contrastul este unul puternic, asta datorita caracteristicii superioare de imagine High Contrast.

Vine cu un sistem audio Surround de 2 x 10 W, asadar unul suficient pentru o camera de dimensiuni medii. Modul sunet presetat, dar si celelalte caracteristici speciale vor face ca sunetul sa fie unul clar, fara distorsiuni, chiar si la un volum ceva mai ridicat.

Pret Panasonic TX-55DS500E

Recomandarea noastra -> AICI!

Conectarea la internet se face cu LAN si prin Wireless, a doua varianta fiind cea recomandata de mine, pentru ca veti scapa de cablurile atarnate, atat de inestetice.

Cu Panasonic TX-55DS500E veti putea reda orice tip de continut de pe orice sursa externa, deoarece este dotat cu urmatorii conectori:

  • Slot CI+
  • Iesire audio digitala (optica)
  • Iesire audio RCA
  • Intrare USB
  • Intrare Scart
  • Minijack casti
  • 2 porturi HDMI

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Panasonic TX-55DS500E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Panasonic, Televizoare