REVIEW – LG 32LQ630B6LA – Experienta de vizualizare unica

Buna ziua! LG 32LQ630B6LA este un model de top pentru gama lui, iar in randurile de mai jos vi-l voi prezenta! Veti descoperi ca are un pret foarte bun, dar si ca este foarte apreciat! Pentru inceput doresc sa spun ca acest model m-a impresionat prin experienta de vizualizare unica pe care acest UHD o ofera. Haidei sa descoperim impreuna functiile si calitatiile acestui LG 32LQ630B6LA

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

In primul rand pot spune ca design-ul este unul foarte bine gandit, este subtire, conceput din elemente calitative ce face ca acest LG 32LQ630B6LA sa fie alegerea potrivita pentru orice camera.

Review LG 32LQ630B6LA

Ce mi-a placut la acest model este faptul ca vine cu aplicatii precum HBO GO, Netflix si Youtube fiind un smart TV versatil ce te face sa petreci cateva ore bune in fata acestuia fara sa pierzi vreun detaliu din seria ta prefeata de film.

O alta functie misto este AI Acoustic Tuning si Ai sound ce face ca sunetul sa fie mult mai performant prin procesarea acestuia si redarea sunetului la o calitate ridicata.

Desi ecranul este LED, el vine cu Active HDR ce imbunatateste semnificativ contrastul imaginii pentru o experienta cat mai buna.

Ca si parere persoanala pot spune ca daca esti in cautarea unui Smart TV bun, atunci LG 32LQ630B6LA
Este modelul potrivit pentru casa ta.

Pret LG 32LQ630B6LA

Recomandarea noastra -> AICI!

E clar la incheiere ca este vorba de un produs foarte bun .Pretul este in jur de ….dar noi am cautat o oferta speciala penru tine pe care o gasesti mai jos.Spor la cumparaturi!

 

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !
Categories: LG, Televizoare