REVIEW – LG AC09BQ – Racoare la un pret ideal !

Modelul de azi este LG AC09BQ unul foarte modern si apreciat. Daca sunteti in cautarea unui astfel de dispozitiv, atunci va invit sa cititi review-ul de mai jos pentru ca nu veti regreta!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot sa va spun ca LG este cel mai cunoscut pentru designul său elegant și elegant, sistemul Artcool Mirror LG cu o singură împărțire oferă un ionizator integrat pentru a elimina mirosurile, bacteriile, polenul și praful fin. Oglinda LG Artcool are linii elegante și finisaje inteligente cu lumină albă ale luminii de afișaj ascunse. Designul său simplist se potrivește ambianței oricărui mediu interior.

Review LG AC09BQ

Mi-a placut fpatul ca acest aer conditionat are cateva caracteristici cheie.cum ar fii? Ionizator pentru calitatea aerului: Creează 3 milioane de ioni pentru sterilizarea și dezodorizarea aerului, Ionizator pentru calitatea aerului: Creează 3 milioane de ioni pentru sterilizarea și dezodorizarea aerului, Curățare automată: previne formarea bacteriilor și a mucegaiului pe schimbătorul de căldură, Wi-Fi încorporat: se conectează la aplicația ThinQ Smartphone LG pentru a schimba modul sau a seta temperatura; compatibil cu Asistentul Google pentru comenzi vocale simple

Pret LG AC09BQ

Recomandarea noastra -> AICI!

In concluzie e clar ca avem un produs LG AC09BQ foarte interesant la un pret bun . Il puteti cumpara la un pret de apoximativ 7100 lei , din online-ul romanesc dar noi v-am cauta special o oferta foarte tare racoroasa, pe care o gasiti mai jos! Va Multumim!

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG AC09BQ
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare