REVIEW – Samsung 75Q95T – Un produs foarte elegant!

Dragii nostri!Informatia inseamna succes de aceea noi iti oferim in reviewul acesta tot ce ai nevoie pentru a sti daca acest produs este ceea ce cauti .Iti oferim si cel mai bun pret al pietei plus vei afla ce parere au clientii despre el.

 

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Va spun ca in mod ciudat, profilul QE65Q95T în formă de placă este de fapt destul de atrăgător. Se pare că atunci când ești televizor, a fi la fel de plat pe spate ca și în partea din față este cam răcoros. Și nici nu există spaghete de cablu de care să vă faceți griji, deoarece QE65Q95T este livrat cu o cutie externă One Connect care transportă toate conexiunile sale. Această cutie se atașează la ecran printr-un singur cablu subțire, de culoare deschisă.

Despre conectivitatea acestuia, va pot spune ca Boxul One Connect al 75Q95T are patru HDMI-uri, trei USB-uri, o ieșire audio digitală și intrările obișnuite ale tunerului. În plus, desigur, setul acceptă atât Wi-Fi, cât și Bluetooth. De fapt, singurul suport pentru căști este prin Bluetooth; nu există mufă pentru căști fizică.

 

Review Samsung 75Q95T

 

Aici am observat sistemul de operare clasic, adica Tizen. Apăsând tasta de pornire pe oricare dintre cele două telecomenzi (una standard, una decupată înapoi cu un microfon), veți obține cu 75Q95T un rând ordonat de pictograme de linkuri de conținut în partea de jos a ecranului pe care tocmai îl derulați pentru a ajunge la sursă tu vrei. Majoritatea icoanelor generează un al doilea nivel de legături directe de emisiuni / filme când le evidențiați, iar ordinea în care apar icoanele poate fi ușor ajustată pentru a se potrivi preferințelor dvs.

Imaginile 75Q95T sunt consolidate pentru 2020 , dar si pentru 2021 de un procesor video îmbunătățit și de un nou sistem de control al luminii de fundal care redistribuie mai inteligent puterea în jurul LED-urilor.

Vom vorbi despre acestea din urmă mai mult în secțiunea de performanță 4K / HDR, unde are un impact mai mare, dar noul procesor funcționează extrem de bine atunci când vine vorba de upscalarea surselor HD pe ecranul 4K al 75Q95T – imaginea arată mai densă, mai clară și mai umplut cu detalii mai autentice. Chiar și mai bine, aceste îmbunătățiri evidente sunt furnizate fără a provoca exagerarea zgomotului de sursă sau a surselor, sau a marginilor dure ale obiectelor care suferă cu fantomă, chiar dacă utilizați setarea de imagine standard relativ agresivă.

 

Pret Samsung 75Q95T

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 21.000 de lei. Noi am gasit pentru Dvs. o super oferta pe care vi-o las atasata pe aceasta pagina.

 

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 75Q95T
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare