REVIEW – LG 49UK6470PLC – Promotie irezistibila!

LG 49UK6470PLC este ultimul televizor testat de mine si echipa mea. Modelul este foarte cunoscut in randul cumparatorilor si va invit si pe voi sa-l descoperiti citind integral acest articol. Desi el se va potrivi cel mai bine montat in perete, il veti putea totusi palsa si pe o comoda fara probleme, iar asta cu ajutorul suportului stabil pe care il veti primi.

Televizorul vine cu un ecran LED de 123 cm in diagonala, unul generos adica, ce face dispozitivul sa fie potrivit pentru suprafete mari/medii, cum ar fi livingurile. Vorbim despre un Smart TV usor de folosit! Cu o simpla apasare de buton, veti avea acces instant la continutul favorit din mediul online, astfel ca dispozitivul sa fie in casa voastra un adevarat centru de distractie.

Review LG 49UK6470PLC

Cel mai mult m-a atras la LG 49UK6470PLC calitatea video pe care o ofera. Emisiunile, filmele sau serialele favorite vor putea fi urmarite la rezolutia 4K Ultra HD. Odata pornit, televizorul m-a facut sa ma simt in mijlocul actiunii datorita claritatii si naturaletii imaginilor.

Sistemul audio cu care vine acest TV este de tip stereo, iar iesirea sunetului este de 20 W. Am testat sunetul la un volum ridicat, iar acesta a fost redat la fel de bine, fara a fi distorsionat.

Pret LG 49UK6470PLC

Recomandarea noastra -> AICI!

Pe langa conectorii Wi-Fi, LAN sau Bluetooth, in spatele dispozitivului veti gasi si: Slot CI+, iesire audio, 2 intrari USB, 3 porturi HDMI si multi altii. Asta inseamna ca veti putea reda continut de pe orice sursa externa, direct pe ecranul generos al televizorului.

In opinia mea, LG 49UK6470PLC este un telvizor premium, ce poate satisface chiar si pretentiile celor mai sofisticati dintre cumparatori. El poate fi gasit la un pret excelent, de doar 3100 RON! Insa, daca veti da click pe unul dintre link-urile din articol, veti descoperi o oferta si mai buna, de care va recomand sa profitati!

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG 49UK6470PLC
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare