REVIEW – Orion PIF40-DLED-S pret de calitate!

Salutare si bine te-am regasit la un nou review. Astazi m-am hotarat sa iti prezint un model de televizor foarte interesant pe care sunt sigur ca o sa il achizitionezi si tu daca vrei sa ai parte de calitate la un pret decent. Vom vorbi mai jos despre toate avantajele si cele mai bune oferte din acest moment.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Televizorul LED Smart Orion PIF40-DLED-S este un model cu o diagonala de 102 cm ce reda imaginile la o rezolutie Full HD de 1920×1080 de pixeli. Aspectul imaginii este de 16:9, iar timpul de raspuns este de aproximativ 5 ms. Playeryl multimedia este integrat. Conexiunile externe se pot face prin sloturile HDMI, scart, CI+ sau USB. Ecranul este dotat cu cea mai noua tehnologie LED cu ajutprul careia durata de viata este mult mai mare iar consumul de energie e scazut. De asemenea si regimul termic nu va influenta temperatura din camera.

Review Orion PIF40-DLED-S

Noul player multimedia integrat iti permite sa redai usor continut direct de pe un USB etern. Conecteaza rapid o memorie externa si poti reda filmele si serialele preferate direct pe TV in cel mai bun format. Orion PIF40-DLED-S este dotat si cu Wi Fi Ready. Aceasta optiune este foarte importanta deoarece iti permite accesul la internet fara sa mai conectezi alte fire la calculator. Slotul CI+ face uitate decodoarele clasice si te scapa de telecomenzile suplimentare. Noul model Orion PIF40-DLED-S foloseste Nicam A2 stereo pentru redarea sunetului intr-un format cat mai realist.

Pret Orion PIF40-DLED-S

Recomandarea noastra -> AICI!

Ma bucur ca am avut sansa sa testez acest model de televizor pe care ti-l recomand cu incredere si tie. Are un raport pret calitate foarte bun. Intra pe internet sa vezi si tu cele mai bune oferte. In medie, pretul este de aproximativ 2.100 Ron, dar am gasit o oferta si mai atractiva special pentru tine, pe care te invit aici sa o descoperi.

Pretul de azi 28.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Orion PIF40-DLED-S
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare