REVIEW – PHILIPS 55OLED903/12 – pret foarte bun!

Am descoperit un produs interesant despre care vreau sa va vorbesc astazi. Trebuie sa aflati multe lucruri interesnate, pentru ca in urma testelor am tras niste concluzii care doresc sa vi le impartasesc.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Haideti sa va spun despre Televizorul PHILIPS 55OLED903/12. Acesta vine cu rezoluție detaliată 4K UHD oferă o imagine de top cu o claritate superbă și o reproducere reală a culorii. Motorul Perfect Picture P5 al celei de-a doua generații asigură o prelucrare perfectă a imaginilor. Sunetul îți taie răsuflarea va avea grijă de difuzoare puternice de la renumitul brand-Bowers & Wilkins, care oferă uimitor de vii și dinamice de sunet pe care, împreună cu Ambilight de iluminare ambientală film literalmente captivantă sau joc pe calculator.

Review PHILIPS 55OLED903/12

Am observat la acest televizor Afișaj OLED cu culori realiste. Acestea vin atasate de Ecranul OLED de top care oferă o reproducere exactă a culorilor și un contrast uluitor în fiecare pixel. Datorită acestui fapt, detaliile sunt reproduse precis în umbre și zone luminoase. Panoul OLED are și unghiuri largi de vizualizare și, în colaborare cu CPU-ul puternic, vă va surprinde cu o mișcare absolut ușoară.

Am testat si procesorul P5 produs de Philips si vreau sa va spun ca este unul puternic si timpul de procesare a imaginii asigură superioară procesor quad-core Philips Perfect Picture P5, care va avea grijă de detalii uimitoare, imagini mai clare uimitor culori vii și naturale, contrastul bogat și mișcarea perfect netedă, chiar și în cele mai multe scene pline de acțiune.

Pret PHILIPS 55OLED903/12

Recomandarea noastra -> AICI!

Vreau sa va spun putin si despre Tehnologia Philips Ambilight 3 aceasta va permite sa creați adevărata atmosferă de film sau de jocuri cu culori uimitor de vibrante care se varsă de la televizor la pereții din jur și extind vizibil zona ecranului. Ambilight ajustează automat culoarea și luminozitatea ecranului TV înconjurător pentru a se potrivi conținutului afișat. Rezultatul este o experiență de film absolut imersiv, care în realitate vine în viață!

Pretul acestui model este de aproximativ 15.200 RON ,daca sunteti interesati in achizitionarea acestu produs putem sa va spunem ca este la un raport calitate pret in avantaj client.Desigur cel mai bine e sa l prinzi la o promotie..de aceea noi am cautat sa va aducem la cunostinta o propunere cat se poate de interesanta pe care o gasiti mai jos!din partea noastra!

Pretul de azi 19.08.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
PHILIPS 55OLED903/12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare