Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 55XD7005, 4K Ultra HD

Astazi vom vorbi in acest articol despre Sony 55XD7005, un super televizor premium. Citeste in continuare review-ul si afla toate detaliile despre model, dar si locul de unde il poti achizitiona la cel mai bun pret.

Sony 55XD7005

Inaugurând tehnologia 4K HDR va fi incredibil de spectaculos. Această tehnologie in continua creștere este susținută de rata de mișcare de 800Hz si acest Smart TV Sony ruleaza sistemul de operare Android.

Acest lucru transforma televizorul intr-un centru de jocuri distractive. Acum, permițându-vă să accesati jocuri PS3 selectate, fără a avea nevoie de o consolă. Putem spune ca Sony 55XD7005 este un hub complet, care se va schimba aspectul camerei de zi.

Pentru a răspunde cererii de ecrane tot mai mari, unele branduri au impachetat ecranele lor cu mai mulți pixeli. Acest Led Tv de la Sony de 55 ” are de patru ori mai multi pixeli decât televizoarele HD 1080p, oferind un realism uimitor, mișcare naturală și detalii incredibile.

Review Sony 55XD7005

Pentru a răspunde cererii de ecrane tot mai mari, unele branduri au impachetat ecranele lor cu mai mulți pixeli. Acest Led Tv de la Sony de 55 ” are de patru ori mai multi pixeli decât televizoarele HD 1080p, oferind un realism uimitor, mișcare naturală și detalii incredibile.

In materie de imagine modelul Sony 55XD7005 Seria LED TV are o calitate foarte buna a imaginii. Afiseaza o rezolutie 4k de 3840 x 2160, si un aspect de imagine de 16:9. Diagonala ecranului este de 139 cm.

El include, de asemenea, Android noul sistem de televiziune inteligent. După cum sa discutat mai discutat acest Smart TV tocmai a devenit mai inteligent cu Android.

Dezvoltat de Google, veți putea să va bucurati de divertisment fără probleme, căutare inteligentă și cele mai noi aplicații din market place Google Play și Netflix.

Toata personalizarea, inteligenta si divertismentul de pe smartphone sau tableta pot fi vizualizate cu ușurință pe televizorul Sony 55XD7005 asa ca duceti experiența vizuală la nivelul următor.

Bucurați – vă de serviciul integrat Google Cast, care vă permite să aduceti conținutul de pe telefonul smartphone direct la marele ecran, Căutare vocală și sute de aplicații.

Pret Sony 55XD7005

Recomandarea noastra -> AICI!

Cu toate acestea, imaginea arata bine când va fi privita din lateral. Unghiul de vizibilitate este destul de bun fiind posibila vizionarea la 178 / 178 grade si tehnologia de afisare a ecranului este de tip Direct LED.

La capitolul conectivitate avem 3 sloturi USB si 4 intrari HDMI. Caracteristici speciale ale acestui smart Tv sunt: EPG, BRAVIA Sync, Control parental, Inregistrare pe HDD prin USB, Oglindirea ecranului, WiFi Direct, TV Side View, Aplicatii Browser Web, MHL 2.0, Bluetooth si Home Network.

Pe partea de sunet, Sony 55XD7005 vine cu o putere de 2 x 10 W. Caracteristicile unui sunet clar sunt si de calitate vin cu Dolby Digital Plus / Pulse si Clear Phase Speaker. Dispune de un tuner digital de tip Tuner digital DVB-T, DVB-C, SCART, 1 x RF in si un Slot CI+.

Putem spune ca este un televizor interesant pentru dotarile pe care le are, si poate sa satisfaca orice utilizator foarte pretentios. Am cautat pentru voi si am gasit acest produs la un pret de 4.099 lei.

 

Pretul de azi 07.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Televizoare