Televizor LED Smart Panasonic, 139 cm, TX-55CX670E, 4K Ultra HD- Televizorul viitorului !

Salutare tuturor , in articolol de astazi vom vorbi despre un nou model de televizor, si anume modelul Panasonic TX-55CX670E care aduce tehnologia de varf a panourilor LCD LED si are o putere uimitoare de prcesare a imaginilor pentru a putea creea cele mai realiste imagini pe care le-ati putut vedea vreodata.

Ecranul este capabil sa reduca imaginile asa cum si-a imaginat regizorul . O noua experienta 4k PRO datorita procesoarelor Studio Master 4k si ale noilor panouri LCD Studio Master care creeaza o luminozitatea mult mai mare si  colori foarte bogate si televizoarele 4k sunt capabile sa ofere imagini incredibil de clare si fidele care creeaza un efect cinematic .

Studio Master Driver este o noua tehnologie care ne ofera o gradare uniforma si nuante de negru detaliate chiar si in scene intunecate . Mai exact tehnologia functioneaza prin reglarea imaginii in pasi de luminozitat foarte finin , iar in acest fe reptoduce nuante de culoare precise la orice nivel de luminozitate.

televizor-led-smart-Panasonic TX-55CX670E

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

O noua retroiluminare cu LED-uri care este combinata cu noua tehnologie Studio Master Colour care poate realiza un spatiu cromatic foarte extins cu care acopera 98% din standardul Digital Cinema Initiatives.

Review Panasonic TX-55CX670E

In acest fel se obtin si nuante delicate si de o foarte mare puritate , Tehnologia Studio Master Colour permite reprodecerea uor culori foarte fidele celor originale si creeaza experiente de vizionare care pot reproduce imagini incredibil de clare si viu colorate.

TX-55CX670E dispune de rezolutii foarte ridicate , cu panouri foarte luminoase, iar ecranul este ajutat de sistemele locale de atenuare si de caracteristicile inteligente , ceea ce fac acest televizor foarte apreciat.

Ecranul are o rezolutie de 3840 x 2160 ceea ce fac ca imiginile sa fie atat de detaliate si de impecabile incat dumneavoastra aveti  ve-ti avea impresia ca va uitati mai degraba  pe o fereastra decat la ecranul tehevizorului m Cu ajutorul procesorului puternic Quad Core Pro , luminoazitatea ridicata si panourile cu paleta larga de culori  va stau la dispozitie pentru a va bucura cu fiecare detaliu .

Pret Panasonic TX-55CX670E

Recomandarea noastra -> AICI!

My Home Screen 2.0 este un browser care va ofera un acces usor la continutul dumneavoastra preferat devenint o cale de acces unica spre toate canalele de emisie , aplicatiile si dispozitivele conectate.

TX-55CX670E vine exhipat cu cu caracteristi speciale precum : my Screen Mode , EPG , TV Anywhere , Swipe&Share , Aplicatii , Browser WEB , DLNA, VIERA Link, Mod Hotel, Mod Game, Audio Return Chanel .

Pretul de azi 31.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Panasonic TX-55CX670E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Panasonic, Televizoare