REVIEW – Star-Light 40DM6600 – Optiuni si pareri!

In postarea zilei vreau sa va prezint televizorul Star-Light 40DM6600, un model bun, ce merita atentia fiecaruia dintre voi, chiar si celor pretentiosi. Avem de-a face cu un Smart TV ce foloseste sistemul de operare Android, ceea ce inseamna ca utilizatorii vor avea un acces extrem de usor la continutul preferat din mediul online si aplicatiile din Google Play.

Diagonala acestui televizor este una medie, mai precis de 100 cm. Modelul este asadar potrivit pentru dormitoare, dar si pentru livinguri. Recomand montarea sa in perete cu un suport VESA. Totusi, daca doriti montarea pe o suprafata plata, puteti folosi fara probleme suportul din dotare, format din doua picioare.

Star-Light 40DM6600 va ofera filmele, serialele sau transmisiunile favorite la o rezolutie Full HD. Culorile redate au o naturalete buna, fiind vii si apropiate de cele reale. In plus, calitatea video va fi mereu imbunatatita de o serie de caracteristici superioare.

Review Star-Light 40DM6600

Sistemul audio stereo are o iesire de 2 x 8 W. Poate ca nu este printre cele mai puternice, insa calitatea sunetului este una buna, ce va ofera practic o experienta audiovizuala cu acest televizor.

Pe langa toate astea, trebuie sa mai stiti faptul ca dispozitivul va ofera si posibilitatea de a conecta orice tip de sursa externa. Acest lucru este posibil datorita conectorilor din dotare, care sunt: Wi-Fi, LAN, Slot CI+, intrare USB, intrare PC, intrari component si Scart, minijack casti de 3.5 mm, 3 porturi HDMI, dar nu numai!

Pret Star-Light 40DM6600

Recomandarea noastra -> AICI!

In opinia mea, Star-Light 40DM6600 este un televizor de o buna calitate, ce ofera optiuni de top si performante bune. In magazinele de specialitate, el poate fi gasit la un pret mediu de aproximativ 1500 RON, insa eu am descoperit o oferta chiar mai buna pentru voi, de care va recomand sa profitati accesand link-ul de sub acest articol!

Pretul de azi 07.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Star-Light 40DM6600
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare