REVIEW – Televizor LED Smart LG 58UH635V, 4K Ultra HD

Salut, prieteni! LG 58UH635V este numele televizorului pe care vi-l voi prezenta in acest nou review. Asadar, va invit sa descoperim impreuna tot ceea ce modelul ne ofera din punct de vedere tehnic si nu numai!

LG 58UH635V review pareri

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

LG 58UH635V are un ecran LED plat generos, ce masoara 146 cm in diagonala. Acesta suporta super rezolutia 4K Ultra HD, deci veti avea parte de imagini redate la cea mai inalta calitate. De asemenea, este un dispozitiv Smart, ce foloseste sistemul de operare webOS 3.0, unul creat pentru a oferi acces rapid si usor la continutul preferat din mediul online.

Review LG 58UH635V

Televizorul are un design slim, modern, ceea ce il face sa se potriveasca cu usurinta in orice tip de living, camera in care va recomand sa-l plasati pentru a va bucura la maximum de tot ceea ce ofera. Suportul este format din doua picioare ce se afla la capetele laterale ale dispozitivului si ofera o stabilitate foarte buna.

LG 58UH635V vine dotat cu un sistem audio stereo, ce ofera o iesire RMS puternica, de 2 x 20 W. Pe langa faptul ca sunetul este unul suficient pentru o camera chiar de dimensiuni mari.

Pret LG 58UH635V

Recomandarea noastra -> AICI!

Totusi, capitolul la care acest televizor sta cel mai bine este cel video. Ecranul generos suporta o rezolutie maxima de 3840 x 2160 pixeli si ofera un aspect al imaginii de 16:9. Voi va veti bucura de continutul preferat la o calitate cu mult peste medie, deoarece modelul beneficiaza de urmatoarele caracteristici superioare de imagine: PMI 1500, True black, ColorPrime Pro, 3D Color Mapping, Local Dimming, HDR Pro, ULTRA Luminance, UHD Mastering Engine, Resolution Upscaler: 4K Upscaler, HDR Effect, Dynamic Color Enhancer, Active Noise Reduction, Picture Mode si Aspect Ratio. Toate astea pentru ca voi sa va simtit ca si cum ati fi intr-o mini sala de cinematograf.

De asemenea, cu acest LG puteti viziona continutul dorit redat de pe orice tip de sursa externa, deoarce vine echipat cu toti conectorii necesari: Bluetooth, Slot CI+, Wi-FI, LAN, Iesire audio digitala, 2 intrari USB, intrare component si 3 porturi HDMI.

Pretul de azi 09.05.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG 58UH635V
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare