REVIEW – PANASONIC TX-49FX740E – Raport, calitate si pret!

Am interactionat cu acest produs chiar in urma cu o zi, iar parerea finala a fost una buna, dupa cum veti vedea in finalul review-ului. In afara de detalii tehnice, veti descoperi si magazinul online de unde poate fi cumparat la un super pret! Televizorul PANASONIC TX-49FX740E este un model 4K Ultra HD cu tehnologie HDR ce face parte din categoria televizoarelor 4K foarte apreciate in magazine. Hai deti sa aflam mai multe !

In primul rand doresc sa vorbim despre design-ul acestui model ce are un aspect elegant si dinamic ce vine pe negru si care se potriveste perfect cu orice decor al casei tale ! diagonala ecranului este de 123 cm fiind o diagonala ideala pentru o sufragerie mai mare sau un dormitor . Modelul are un stander solid ce ofera ostabilitate foarte buna iar grosimea ecranului este foarte mica !

Review PANASONIC TX-49FX740E

La capitolul tehnologie va pot spune ca modelul ofera o experienta vizuala excelenta datorita tehnologiei 4K Ultra HD capabila de imagini realiste si naturale asa cum cu toti ne-o dorim . De asemenea tehnologia HDR ofera un contrast amplu si profund, un spectru de culoare vast si natural si o luminositate stralucitoare care lumineaza chiar si cel mai ascuns detaliu din seria de film preferata !

Pret PANASONIC TX-49FX740E

Recomandarea noastra -> AICI!

Casi plaforma Smart va pot spune ca sistemul de operare inteligent este usor de folosit si intuitiv ce foloseste zeci de aplicatii pentru a reda un continut de calitate ! De asemenea conectivitatea la internet se efectueaza prin intermediul Wi-fi . Ca si parere finala va pot spune ca modeul are un raport calitate pret excelent fiind un model de top ce merita cumparat . Ca si pret va pot spune ca pretul este unul bun insa noi am gasit ofert de pret redus pe care va invitam sa o vedeti mai jos !

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
PANASONIC TX-49FX740E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare