REVIEW – Orion T4318 pret foarte bun!

Astazi m-am hotarat sa iti prezint un model foarte interesant de televizor pe care sunt sigur ca l-ai mai vazut in magazine dar nu erai sigur daca merita sau nu sa faci acum aceasta achizitie. In randurile de mai jos vom afla impreuna care sunt principalele avantaje ale acestui model de televizor si de ce trebuie neaparat sa il achizitionezi si tu.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Este vorba despre modelul Orion T4318, un televizor care reda imaginile in format Full HD si are o diagonala de 109 cm. Nu este un Smart TV dar compenseaza prin faptul ca tehnologia LED permite cresterea duratei de viata si reduce consumul de energie considerabil. Sunt niste lucruri de care e bine sa tii cont atunci cand vrei sa cumperi un televizor nou.

Review Orion T4318

Televizorul Orion T4318 are un ecran plat cu o rezolutie de 1920×100 de pixeli ce poate reda imaginile la o claritate foarte buna chiar si la un unghi de pana la 178 de grade. Face parte din gama 2018 si vine echipat cu mai multe intrari USB, scart, minijack, porturi HDMI si slot CI+. Modelul testat de mine este de culoare neagra si are o greutate de 9.4 kg.

Pret Orion T4318

Recomandarea noastra -> AICI!

Cu ajutorul playerului multimedia integrat am redat si fisiere externe direct de pe un stick USB. Se conecteaza rapid si poti reda orice fisier video si audio doresti direct pe televizor. Slotul CI+ iti permite sa te conectezi la televiziune fara sa mai utilizezi si un decodor clasic care vine la pachet cu inca o telecomanda. In concluzie, Orion T4318 este un televizor Full HD modern care te poate ajuta sa te distrezi atunci cand cauti programele preferate. Pretul acestui model de televizor este in jur de 1.100 Ron, dar am cautat pentru tine o oferta si mai avantajoasa pe care te invit sa o descoperi aici.

Pretul de azi 28.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Orion T4318
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare