Televizor LED Smart Wellington, 65UHDS240SW, 4K Ultra HD – Ultra claritate și super performanta

Televizor LED Smart Wellington, 165 cm, 65UHDS240SW, 4K Ultra HD

Buna ziua prieteni. In acest articol vom vorbi despre un televizor care este capabil de rezolutii 4K Ultra HD care arata superb, si este foarte mare, fiind varful de gama de la compania Wellington. Noi va ajutam si vom detalia tehnologiile care vin pe acest model de 165 cm si este in mod sigur foarte potrivit pentru o sufragerie mare. La prima vedere am observat ca este un televizor cu un ecran foarte subtire Arata superb din orice unghi l-ai privi.

capture

 

Desigur ofera multe tehnologii in voga la momentul actual. Wellington 65UHDS240SW sa dorit a fi un televizor performant concurand astfel ce alte marci de televizoare cu aceasi diagonala dar fiind de doua ori mai scumpe. Sa vorbim despre imagine.
Imaginea acestui televizor impresioneaza prin tot felul de tehnologii care asigura o experienta uimitoare in fata televizorului:
Zoom Mode
Comb Filter 2D/3D
CTI/LTI
Digital Noise Reduction
Dynamic contrast

Contrastul dinamic măsoară raportul dintre cel mai întunecat negru şi cel mai luminos alb pe care îl poate afişa un ecran, asa ca vei fi asigurat de cea mai buna luminozitate pentru ecranu LED care va afisa o cantitate potrivita de contrast pentru oricare scena care se desfasoara pe ecran.

Digital Noise Reduction va stabiliza continutul video din orice sursa de intrare astfel incat orice zgomot de fond va fi inlaturat de pe ecran si te vei bucura de o imagine curata, cum ti-ai dorit dintodeauna.

De asemenea sa nu uitam ca atinge o rezolutie 4k (Ultra HD) de până la 3840 x 2160 pixeli, si vă permite să va bucurati de o super experiență vizuală. Ultra modern si stilat cu un design superb acest model are contrast dinamic de 4000:1, si o luminozitate de 300 cd/m² fiind potrivit pentru orice incapere luminoasa si nu numai. Timpul de raspuns este foarte bun de 8 ms. Unghiul de vizualizare este de 178 / 178 de grade, așa că vei avea vizibilitate din orice poziție.

O imagine superba trebuie neaparat insotita de un sunet clar si puternic. Sistem audio stereo NICAM este format din două difuzoare stereo integrate, cu o putere totală de (2 x 12 W), care dă un sunet impresionant folosind tehnologiile Dolby Digital Plus si DTS Surround, care reproduce un sunet puternic și captivant, fără distorsiuni. Te vei simti in mijlocul actiunii cu acest televizor.

Accesul la internet este asigurat de conexiunea LAN si Wi-Fi Integrat. In materie de conectivitati acesta vine dotat cu:
1 x Audio in
1 Iesire audio digitala (optica)
1 Intrare PC (D-sub 15 pini)
1 Intrare video composite
1 Intrari Scart (RGB)
1 Minijack casti

Cele doua porturi USB sunt disponibile pentru redare multimedia. Aceste porturi de asemenea vor inregistra emisiunea preferata pe un memory stick.
Si cele doua porturi HDMI trebui mentionate, pentru ca va permite conectarea la alte surse video externe.
Acest model are o putere consumata de 118 W.

Acest model de televizor este potrivit pentru cei mai pretentiosi care doresc o imagine superba si o diagonala foarte mare. Noi am cautat produsul si l-am gasit in alte magazine la un pret aproximativ de 4.700 Lei.

Pretul de azi 07.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Televizoare, Wellington