REVIEW – Utok U55UHD1 pret foarte bun!

Bine te-am regasit la un review in care vom vorbi mai pe larg despre un model interesant de televizor al celor de la Utok. Este momentul sa descoperim mai pe larg ce ofera un astfel de model 4K si de ce merita sa dai mai multi bani si sa ai parte de calitate suplimentara la fiecare achizitie. Mai jos vei regasi toate avantajele unui astfel de model.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Vom vorbi, asadar, despre modelul de televizor LED Utok U55UHD1, cu o diagonaal de 139 cm. Acesta are o rezolutie chiar si de 4 ori mai mare decat rezolutia Full HD. Imi place foarte mult cum este redat sunetul. Mi se pare ca experienta se apropie si mai mult de realitate de la o generatie la alta. Pentru asta cei de la Utok folosesc un sistem Dolby Audio dts TruSurround. Cu ajutorul noii tehnologii HDR 10 sunt furnizate pe ecran chiar si cele mai mici detalii indiferent de contrast. Imaginile sunt redate la o rezolutie de 3840×2160 de pixeli si unghiul de vizibilitate este de pana la 178 de grade. Aspectul imaginii este 16:9, cu un timp de raspuns de doar 13.3 ms.

Review Utok U55UHD1

Playerul multimedia integrat permite redarea rapida a fisierelor de pe alte memorii externe prin USB. De asemenea, poti conecta rapid si alte device-uri prin porturile HDMI. Wi Fi este integrat asa ca scapi de cablurile suplimentare si poti sa vezi pe internet rapid toate filmele si serialele preferate. Cu Netflix ai acces rapid la continut de calitate care poate fi redat in format 4K Ultra HD.

Pret Utok U55UHD1

Recomandarea noastra -> AICI!

Sunt foarte multe avantaje pentru care merita sa incerci si tu acest model de televizor. Te las sa descoperi pe parcurs si mai multe avantaje si caracteristici de top. Fiecare experienta este speciala la fiecare utilizare. Pretul este in jur de 1.900 ron, dar am gasit o oferta avantajoasa pe care ti-o recomand mai jos.

Pretul de azi 28.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Utok U55UHD1
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare