Review – Samsung 55NU7179 – pret si promotii!

Salut! In urma cu doar o zi am avut placerea sa testez Samsung 55NU7179. Modelul este unul de top, iar in review-ul urmator vom descoperi impreuna tot ceea ce ne ofera, dar si locul de unde il putem cumpara la oferta!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Haideti sa va spun despre un televizor cu o rezolutie reala 4K UHD, ce vă va bucura de imaginile precise si clare, cu televizorul 4K UHD și cu 4x mai mulți pixeli decât Full HD, acum puteți vedea chiar și cele mai mici detalii din fiecare scenă. Acum cu continutul HDR de mare calitate veti vedea intentia detaliilor a culorii, televizorul Samsung UHD oferă detalii precise în cele mai strălucite și mai întunecate scene.

Review Samsung 55NU7179

Am observat la acest televizor tehnologia purcolor, cu aceasta tehnologie conținutul dvs. preferat va fi în culori naturale, redat ca și cum ați avea aproape originalul în fața dvs.

Pret Samsung 55NU7179

Recomandarea noastra -> AICI!

Vreau sa spun ca, cu tehnologia UDH va recomand sa va bucurati de culori, claritate și contrast optimizate. Dimensiunea UHD împarte ecranul în secțiuni mici, astfel încât să puteți vedea detaliile cu precizie.

Pretul de azi 23.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Samsung 55NU7179
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare