Televizor LED Smart Samsung 48JU6000 – de patru ori HD la pret bun

Samsung a lansat televizorul perfect pentru livingul dumneavoastra. Cu o diagonala de 121 cm, cu rezolutie 4K Ultra HD, cu functie smart si desigur cu un design slim si elegant, Samsung 48JU6000 va starni admiratia celor care va calca pragul. La asemenea caracteristici este clar ca nu este un televizor cu un pret pentru omul de rand, insa cei care doresc calitate vor fi de acord cu noi ca pretul este unul corect.

48JU6000-mare

Televizorul este impecabil finisat, cu un stand deosebit. Cum afirmam si mai sus este foarte subtire si in consecinta si destul de usor. Are 11 kilograme,  iar ca dimensiuni masoara 1087.1 x 700.5 x 277.8(W x H x D) mm, asa ca il poti manevra cu usurinta si pozitiona unde doresti chiar singur.

Rezolutia ecranului televizorului Samsung 48JU6000 este una Ultra HD si anume 3840 x 2160 pixeli,acesta fiind optimizat caracteristici de imagine de top precum: Ultra Clear Panel, Wide Color Enhancer, Contrast Enhancer, Film Mode, Micro Dimming Pro, Mega Contrast si UHD Upscaling.

Review Samsung 48JU6000

Sunetul este in nota altor televizoare Samsung, de tip 2CH cu o putere de 20W. Ca şi caracteristici de sunet. Este ajutat de functiile HD Audio, Wallmound Sound Mode, DTS Premium Sound, DTS Studio Sound şi Multiroom Link.

La conectivitate Samsung 48JU6000 nu ramane dator, avand  wireless integrat, RJ-45 (Reţea), Slot CI+, port HDMI x 3, minijack, USB 2.0 x 2, iesire audio digitala si intrare component. De asemenea Functia Samsung Easy Sharing va permite sa transferati cu usurinta date de la televizor la dispozitivul mobil si invers. Indiferent de situatie sau ca il folosesti pentru vizionat filme, rulat jocuri sau pentru experienta online Samsung 48JU6000 este un Smart Tv 4K, capabil sa garanteze cele mai bune calitati video si audio.

Pret Samsung 48JU6000

Recomandarea noastra -> AICI!

Meniul smart al televizorului este usor de utilizat si va ofera acces mai rapid, mai simplu si mai intuitiv la tot ce doriti sa urmariti. Nu mai este nevoie sa pierdeti timp cautand continutul dorit – are functie de memorare, iar ceea ce urmariti mai frecvent va aparea pe bara de meniu; astfel puteti gasi cu usurinta tot ceea ce doriti sa urmariti. De asemenea, puteti explora noi tipuri de continut, deoarece televizorul recomanda in permanenta materiale noi si populare care ar putea sa va placa. Descoperiti cea mai optimizata experienta Smart TV de pana acum.

Pretul acestui televizor este undeva in jurul valorii de 3700 lei.

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Televizoare