Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 4K Ultra HD – Alegerea potrivita pentru familie

Sony oferă un punct de intrare accesibil în gama UHD (4K), iar modelul Sony Bravia 49X8309C este o opțiune atractivă și frumoasa fiind potrivita ca dimensiuni pentru vizionarea filmelor in familie.

Vine cu avantajul bazat pe sistemul de operare Android TV care oferă opțiuni excelente de conectivitate.

Tehnologia de Upscaling de conținut HD la UHD este excelenta, ridicand calitatea la rezolutia de 3840 x 2160, iar unghiurile de vizualizare sunt destul de mari de 178 / 178, ceea ce face din aceasta alegere fiind potrivita pentru familie.

Sony Bravia 49X8309C

Cand vorbim despre afisaj putem spune ca Sony Bravia 49X8309C este foarte dotat pentru procesarea imaginii cu 4K X-Reality PRO si Motionflow XR 1000. Vom vorbi despre aceste tehnologii mai detaliat.

X-Reality PRO Motorul compară modelele din imagine cu modelelor din baza de date internă pentru a determina cea mai bună posibilă nuanța, saturație, și luminozitatee pentru fiecare pixel.

In acest fel, sistemul reface detaliile pierdute în compresie și de transmisie. Texturi foarte fine care se ragasesc în plante și in haine este optimizat. Sistemul reduce zgomotul și reproduce un contrast optim, si reface culorile și claritatea.

Review Sony Bravia 49X8309C

Care este diferența dintre X-Reality™ și X-Reality™ PRO?

Pentru a restaura rezoluția la o imagine este nevoie de analiza unui singur cadru, în timp ce pentru a restabili rezoluția mișcării de la mai multe imagini in serie este o analiză multi-cadru, care aduce mare diferență în rezoluția de imagine de film.

Motionflow XR 1000

Motionflow este un sistem de compensare a mișcării in imagine (sistem de procesare marca Sony), care ajută la eliminarea decalajului dintre rata de cadre pe secunda de material video înregistrat – filme sau emisiuni TV, de exemplu – și rata de reîmprospătare a televizorului. Astfel imaginea in miscare pare a fi mult mai lina și mai puțin neclara.

Pret Sony Bravia 49X8309C

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest televizor model este dotat cu multe posibilitati de conectare. Sony Bravia 49X8309C dispune de Intrare HDCP, Bluetooth, 1 x iesire Audio out si pentru intrarea semnalului audio are 1 x Audio in. 3 Porturi USB pentru redare multimedia sunt disponibile, avand si functia de inregistrare a programelor tv preferate.

Sony Bravia 49X8309C mai are pentru intrarea video 4 porturi HDMI. Dispune si de un tuner digital de tip DVB-T/C/S/S2 – DVB-T2 pentru receptia programelor prin satelit. Conexiunea la reteaua de internet este asigurata de Wi-Fi integrat.

Acest televizor este un model foarte bun pentru pretentiosi, insa am cautat acest model la un pret aproximativ de 4.800 lei. 

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Categories: Sony, Televizoare