REVIEW – LG 49LW540S – pret foarte bun pentru un tv premium!

Personal, iti recomand sa te informezi foarte bine inainte de a achizitiona un nou produs. In articolul zilei veti afla totul despre un model testat de mine, inclusiv locul de unde poate fi cumparat la un pret mult mai mic decat in general! Televizorul LG 49LW540S este un model Full HD ce face parte din gama modelelor LED a producatorului LG . Haideti sa va povestesc mai multe despre acest model !

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pentru inceput doresc sa vorbim despre design-ul acestui model ce are un aspect elegant ce vine pe negru cu o diagonala decenta de 125 cm . Display-ul ecranului este de tip LED iar diagonala destul de generoasa a acestuia este ideala pentru orice tip de camera . Acest model poate fi amplasat atat pe perete cat si pe o suprafata de mobilier perferata .

Review LG 49LW540S

Pe partea de imagine si tehnologie va pot spune ca desi acest model nu are suport 4K, rezolutia acstuia este mai mult decat suficient pentru a reda o scena de film realista, boagata in culori . Totodata modelul vine cu o caracteristica speciala, si anume tehnologia Ambilight ce ofera o atmosfera deosebita prin proiectarea unei lumini ambientale pe spatele televizorului astfel incat sa va ofere senzatia ca imaginea depaseste limitele ecranului !

Pret LG 49LW540S

Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si parere finala va pot preciza faptul ca daca sunteti in cautarea unui televizor gata sa va ofere o experienta vizuala deosebita atunci acest LG 49LW540S este alegerea ideala pentru dvs pe care o recomand cu mare incredere spre a fi achizitionata . Pretul acestui model este de 3800 lei in majoritatea magazinelor, insa noi am gasit o oferta de pret redus pe care o puteti accesa mai jos !

Pretul de azi 19.08.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
LG 49LW540S
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare